5 fraaie afwerkingstips voor uw drukwerk.
Bij hoge kwaliteit drukwerk verwacht u vervolgens ook een schitterend eindproduct. Daarom hebben we 5 fraaie afwerkingstips voor u op een rijtje gezet.
Lees meer
Gratis visitekaartjes.
In de maand februari heeft u de mogelijkheid om 500 gratis visitekaartjes te bestellen, wanneer u een online bestelling doet met een minimale bestelwaarde van €300,- (excl. BTW).
Lees meer
Exclusief verkiezingsdrukwerk
Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht hebben we een nieuw merk toegevoegd: Verkiezingsdrukwerk.nl. Voor al het gedrukte promotiemateriaal van een geslaagde campagne.
Lees meer
Vakdag Print & Sign 2018.
Op 6 februari 2018 organiseert Graficus de vijfde editie van de Vakdag Print & Sign; hét netwerkevent voor drukkers, signmakers en andere professionals uit de grafische industrie.
Lees meer
Attent met een wenskaart.
Wilt u uw relaties de komende weken een persoonlijke wens sturen of ze bedanken met een kaart? Wij denken hierin graag met u mee!
Lees meer
Bedrukte kalenders.
Een leuk relatiecadeau nodig waar uw klant een jaar lang plezier van heeft? Collega Harold vertelt u over onze bedrukte kalenders.
Lees meer
3 tips voor uw buitenreclame.
Als bedrijf wilt u zichtbaar zijn, maar bovenal opvallen bij klanten. Ludiek promotiemateriaal zorgt er voor dat uw boodschap écht overkomt.
Lees meer
Verantwoord briefpapier.
Verantwoord briefpapier in de hoogste kwaliteit nodig? Collega Hanneke Tilburgs vertelt over briefpapier uit onze eigen papierlijn Greatex®.
Lees meer
De 4 voordelen van het Sublima raster.
Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werken we met Sublima rastertechnologie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.
Lees meer
Assortimentsuitbreiding Sign.
Ons traditionele drukwerkassortiment is uitgebreid met Sign producten. Vanaf heden kunt u ook onder meer vlaggen, spandoeken en hekwerkdoeken laten bedrukken.
Lees meer
Erdee Media Groep kiest voor De Groot.
Uitgeverij De Banier, sinds 1 augustus 2017 één van de handelsnamen van Erdee Media Groep (EMG), heeft wederom gekozen voor De Groot - grootsgedrukt.nl.
Lees meer
Langer zichtbaar met notitieblokken.
Langer zichtbaar blijven bij klanten of afspraken duidelijker maken? Collega Carola Pluut vertelt u over de mogelijkheden van notitieblokken en doordruksets.
Lees meer
Papiersoorten.
Welke factoren geven de doorslag in uw papierkeuze? Wij zetten vier afwegingen op een rij die u kunnen helpen de juiste papierkeuze voor uw drukwerk te maken.
Lees meer
Gecertificeerde kleurproef.
Vaak wordt een opgemaakt bestand op een beeldscherm beoordeeld met het gevaar dat kleuren anders ogen dan in de realiteit. Met onze contractproef ontvangt u een reële weergave.
Lees meer
Drukgereed document aanleveren.
Het opmaken van een drukgerede PDF is de basis van uw schitterende drukwerk. We vertellen u graag hoe belangrijk de uitwisseling van bestanden tussen vormgever en drukkerij is.
Lees meer
Laat u zien met roll-up banners.
Binnenkort een beurs of presentatie? Collega Anita Schippers vertelt hoe u met een roll-up banner en baliedisplay kunt opvallen!
Lees meer
Constante kleuren in printwerk.
In kleine oplage laten printen wordt nu nog aantrekkelijker door constante kleuren in het eindresultaat volgens ISO-12647.
Lees meer
Kwaliteitsvisitekaartjes bedrukken.
Val op en laat visitekaartjes drukken in hoge kwaliteit. Tenslotte maakt u slechts één keer een eerste indruk.
Lees meer
Donatie Nationaal Monument MH17.
De Groot - grootsgedrukt.nl steunt met een donatie het Nationaal Monument MH17 ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp.
Lees meer
Grootformaat posters!
Wilt u iets aankondigen of gewoon opvallen als geen ander? Met bedrukte grootformaat posters hebben wij de oplossing voor u!
Lees meer
Milieukengetallen.
Dagelijks zetten we stappen in het verbeteren van onze milieuprestaties in de breedste zin van het woord.
Lees meer
Video ansichtkaarten.
Aandacht zit in kleine dingen. Marissa Krens die dagelijks uw vragen beantwoordt, weet dit als geen ander. Bekijk de video snel!
Lees meer
Ansichtkaart versturen.
In tijden van e-mail of app onderscheidt u zich met een ansichtkaart. Een persoonlijke boodschap is snel en eenvoudig met een ansichtkaart verstuurd.
Lees meer
Voordelen printwerk.
Digitaal drukken is voor veel bedrijven een uitkomst. De levertijden zijn kort, de mogelijkheden eindeloos, juist in kleine oplagen, en het kan op afroep geproduceerd worden.
Lees meer
Vernieuwde website Greatex®.
Voor wie papier en enveloppen inkoopt, huisstijlen bewaakt of daarover adviseert onze vernieuwde website van Greatex® biedt uitkomst in het maken van een keuze.
Lees meer
Inspiratievideo.
Collega en inkoper Ron van Arkel legt in de video uit dat effectieve communicatie begint met enveloppen in uw eigen huisstijl!
Lees meer
Onze bijdrage aan TK2017.
De Groot produceerde 2.400.000 kandidatenlijsten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.
Lees meer
CO2-neutraal produceren.
Door het energieverbruik terug te brengen en meer duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot.
Lees meer
Groots event.
We kijken terug op een Groots klantevent, waarbij we onze genodigden meenamen op ontdekkingsreis door het nieuwe De Groot.
Lees meer
ISO-14001.
Wij laten aantoonbaar zien dat wij ons milieu- en afvalbeleid nauwkeurig nastreven door het behalen van het ISO-14001 certificaat.
Lees meer
ISO-12647.
De Groot produceert full colour offset drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647 om een voorspelbaar kwaliteitsniveau te garanderen.
Lees meer
ISO-9001.
ISO-9001: ons kwaliteitsbeleid is vastgelegd in en vereist continue verbetering en bewaking van de beschreven processen.
Lees meer
MVO Prestatieladder.
Maatschappelijke betrokkenheid en duurzame ontwikkelingen zijn onderdelen van onze certificering voor de MVO prestatieladder, niveau 3.
Lees meer
Maatschappelijk Verantwoord.
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten op mens en milieu.
Lees meer
Onze mensen.
Samen met mijn collega's adviseer ik u graag over het drukwerk dat wij u kunnen leveren; van aanvraag tot verzending.
Lees meer
Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
Lees meer
Nieuwe drukpers.
Onlangs investeerden wij in de geavanceerde pers KBA Rapida 106. Deze pers valt onder alle eisen van lean & mean ondernemen.
Lees meer
Grootformaat specialist.
Uw poster of plafondhanger trekt direct de aandacht als u het in grootformaat drukt. Onze kwaliteitspersen zijn uniek met groottes tot 104x144 cm.
Lees meer
Vernieuwde huisstijl.
We vernieuwen en verbeteren zowel offline als online. Vanaf heden gaan we verder onder een nieuwe naam: De Groot - grootsgedrukt.nl.
Lees meer