Transformatie inpakafdeling | Timelapse
Recent kreeg onze inpakafdeling een upgrade. Zo plaatsten we een nieuwe lopende band en zuignappensysteem, waardoor zwaar tilwerk verleden tijd is.
Bekijk video
Het belang van veelzijdig drukwerk voor de KNRM
Al twee eeuwen lang draagt de KNRM bij aan het waarborgen van veiligheid op het water. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door vrijwilligers die de reddingsboten bemannen en artsen die mondelinge (medische) hulp bieden bij situaties die op afstand kunnen worden opgelost. Om een sterke band met hen op te bouwen en te behouden, speelt drukwerk een belangrijke rol.
lees verder
Happy Times Magazine: het eerste boomvrije magazine van Nederland
Wat ooit begon als een nieuwsbrief vanuit een passie voor duurzaamheid, is inmiddels uitgegroeid tot een online platform, eigen radioshow én sinds kort een magazine om positief klimaatnieuws te delen. Maartje Bregman, oprichter van Happy Times, is een enthousiaste ondernemer die het graag anders wilt doen.
lees verder
De Groot zet zich in voor het milieu
Bij De Groot - grootsgedrukt.nl zijn we ons als drukkerij bewust van onze verantwoordelijkheid voor het milieu. Zo recyclen we, compenseren we onze CO2-uitstoot en hebben we recent 600 zonnepanelen om onze nieuwe productiehal geplaatst.
lees verder
Mix van de hoogste kwaliteit en goede persoonlijke contacten
Een mix van de hoogste kwaliteit van drukwerk én prettige persoonlijke contacten; dat bracht Danielle en Dennis Kil bij De Groot - grootsgedrukt.nl. De Amsterdamse ondernemers brengen vier keer per jaar de glossy The.Talents uit, een high end magazine gericht op haarmode, beauty en fashion. De lat ligt bij hen hoog; voor de drukkers van De Groot - grootsgedrukt.nl is
lees verder
De Watersnoodramp haarscherp op papier
Peter Egge, oprichter van uitgeverij Watermerk werkt met het motto ‘Als je het doet, doe je het goed.’ In ruim 20 jaar gaf hij tientallen boeken uit. Bijna allemaal gedrukt bij De Groot – grootsgedrukt.nl. Waarom? “Omdat De Groot één van de meest kwalitatief hoogstaande drukkerijen is van Nederland.” Zijn nieuwste boek over de Watersnoodramp is gedrukt op
lees verder
Bouw van de Rapida106 X 8+L | Timelapse
Onze nieuwe Koenig & Bauer Rapida 106X-8+L SW4 SPC ALV2 telt acht druktorens, een keertrommel, een laktoren én is ruim twintig meter lang.
Bekijk video
Nieuwe Koenig & Bauer 8 kleuren drukpers
Er gebeurt iets groots in onze drukkerij in Goudriaan. Deze week komen de eerste onderdelen van de allernieuwste aanwinst aan: een 8 kleuren Koenig & Bauer drukpers. De eerste 3 volgeladen vrachtwagens zijn binnen, de komende dagen volgen nummer 4 tot en met 7.
lees verder
Uitbreiding van onze drukkerij 2022
De drukkerij van De Groot breidt uit met 1900 m2! ‘In de nieuwe productiehal wordt het hele logistieke proces nog beter ingeregeld. Een order komt vooraan binnen en komt achteraan – verzendklaar – weer naar buiten. Zo kunnen we met dezelfde collega’s meer werk verzetten.’ - Vincent Brouwer, Manager Productie.
lees verder
CO2-compensatie
Het milieu is altijd belangrijk voor De Groot – grootsgedrukt.nl geweest. Wij willen graag onze mooie polder, Nederland en de wereld behouden. Drukwerk vraagt veel van het milieu, vandaar dat wij altijd naar duurzame oplossingen zoeken. Zo kopen wij duurzame grondstoffen en energie in om de milieubelasting te verminderen. De resterende CO2-uitstoot compenseren wij d
lees verder
Werken op de afdeling Afterpress: onmisbare schakel in het drukwerkproces
De Groot is een familiebedrijf dat al bijna 60 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in offset-drukwerk in alle formaten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu.
lees verder
De Groot - grootsgedrukt zoekt een hulpdrukker
De Groot is een familiebedrijf dat ruim 55 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in offset-drukwerk in alle formaten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu.
lees verder
Bedrukte koffiebekers in het assortiment
Wilt u kartonnen bekers laten bedrukken voor uw bedrijfskantine, showroom, evenement of beurs? Lees het hele artikel voor alle informatie.
lees verder
Zonnepanelen op locatie De Heuvel
Vanaf 2006 zijn wij al aan het investeren in duurzaam en milieuvriendelijk drukwerk. Met de recente ontwikkelingen zijn wij ook weer een stap verder in onze strategie van CO2-neutraal produceren. Drukwerk vraagt veel van het milieu, lees verder hoe wij hier toch in tegemoet komen. Lees het hele artikel voor alle informatie.
lees verder
Duurzame inzetbaarheid personeel
Bij De Groot Drukkerij b.v. vinden wij onze mensen belangrijk. Daarom zijn wij in 2019 gestart met een traject “Duurzame inzetbaarheid”.
lees verder
Grip op uw drukwerk: bestanden exporteren.
Het correct exporteren van uw bestanden kan leiden tot een teleurstellend of juist een verbluffend resultaat.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: papier.
Met papier kunt u het verschil maken. We helpen u graag op weg door de diverse eigenschappen van papier toe te lichten.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: vouwwijzen.
Drukwerk laten vouwen kan op verschillende manieren. Wat is het verschil tussen de diverse vouwwijzen?
Lees meer
Grip op uw drukwerk: bestandsformaten.
Welke bestandsformaten zijn er voor beeld en wat kunt u ermee? We hebben de meestvoorkomende op een rij gezet.
Lees meer
Aanleverdeadlines webshop.
De aanleverdeadlines binnen onze webshop zijn verruimd en de levertijden aangescherpt.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: kleuren.
Kleur is een krachtige middel om een boodschap over te brengen, te sturen of zelfs te beïnvloeden. Lees verder hoe u kleur gebruikt in uw ontwerp.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: beeld.
Beeld ondersteunt tekst, draagt bij aan een beter begrip van tekst en nodigt uit tot lezen. Wat u moet weten over beeld...
Lees meer
PaperWise papier.
PaperWise is een nieuwe generatie milieuvriendelijk sociaal verantwoord papier en karton gemaakt van landbouwafval.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: typografie.
Bij het maken van een ontwerp is het noodzakelijk de toepassingen van typografie te kennen om keuzes te maken en de creatieve ruimte optimaal te kunnen benutten.
Lees meer
Gepersonaliseerd drukwerk.
Eén-op-één communicatie met uw klanten verhoogt de attentiewaarde van uw drukwerk enorm en zorgt voor een hogere respons van uw actie.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: formaat.
Met kennis van het ontwerp en drukproces krijgt u meer grip op uw drukwerk. Over formaat valt veel te zeggen, onze studio geeft u enkele tips.
Lees meer
Brandportals.
Uw complete huisstijl op één plek. Met onze brandportal heeft u dé oplossing.
Lees meer
Checklist aanlevering bestanden.
Een handige checklist voor de aanlevering van uw digitale PDF bestanden.
Lees meer
BTW verhoging op drukwerk.
Per 1 januari 2019 stijgt het lage BTW tarief op drukwerk van 6% naar 9%.
Lees meer
Nieuwe norm ISO-12647-2:2013.
De nieuwe ISO-12647-2:2013 norm zorgt voor betere kwaliteit drukwerk.
Lees meer
Grootformaatpers in bedrijf.
Nieuwe grootformaatpers KBA Rapida 145 voor een nog hogere kwaliteit posters in bedrijf.
Lees meer
Onze mensen.
Samen met mijn collega's adviseer ik u graag over het drukwerk dat wij u kunnen leveren; van aanvraag tot verzending.
Lees meer
Plano drukvellen.
Plano drukvellen zijn ideaal als u meerdere opdrachten op één vel wilt combineren, waarbij u zelf de keuze heeft in het formaat en de bedrukking.
Lees meer
Drukwerk lamineren of lakken.
Het aanbrengen van een extra laag op uw drukwerk, zoals vernis-, spot-UV lak, gom- of kras laag geeft het drukwerk een extra dimensie.
Lees meer
Wat is de AVG?
De AVG is de nieuwe privacywet die geldt in de hele Europese Unie. Hoe gaan we met ingang van de nieuwe wetgeving om met uw gegevens?
Lees meer
Liefde voor papier.
Wie papier en enveloppen inkoopt gaat al snel kopje onder in de enorme keuzemogelijkheden in papier.
Lees meer
3 voordelen van ons drukwerkvoorraadbeheer.
Bij ons heeft u de mogelijkheid uw drukwerkvoorraad op te laten slaan. Waarom is dit wellicht ook voor uw onderneming interessant?
Lees meer
Verminderde milieubelasting.
Samen met onze klanten hebben we er weer alles aan gedaan om te komen tot een CO2-neutraal drukproces.
Lees meer
Goed voorbereid naar een beurs of evenement.
Een heldere en doelgerichte beurspresentatie helpt de bezoeker in de oriëntatie. Wat is van belang om een professionele uitstraling te realiseren?
Lees meer
Achter de schermen van de drukkerij.
Voor Business Tips maakten we een item achter de schermen, waarin oprichter Floor de Groot u meeneemt door de drukkerij.
Bekijk video
Eerste paal voor uitbreiding.
Wij bouwen verder aan de toekomst! Vanmorgen is de officiële eerste paal geslagen voor uitbreiding van de drukkerij.
Lees meer
De 5 voordelen van buitenreclame.
Buitenreclame is een uitstekende manier om uw boodschap te communiceren, we geven u 5 voordelen om buitenreclame in te zetten.
Lees meer
Groots zichtbaar met spandoeken.
Wie u bent en wat u te bieden heeft, vertelt u eenvoudig met een bedrukt spandoek. Marissa Krens neemt u mee in de materiaalsoorten en afwerkingen.
Bekijk video
Professioneel met drukwerk.
We hebben een breed assortiment zakelijk drukwerkartikelen voor uw bedrijf. In dit artikel geven we u vijf tips om met drukwerk professioneel voor de dag te komen bij uw klanten.
Lees meer
5 fraaie afwerkingstips voor uw drukwerk.
Bij hoge kwaliteit drukwerk verwacht u vervolgens ook een schitterend eindproduct. Daarom hebben we 5 fraaie afwerkingstips voor u op een rijtje gezet.
Lees meer
Verschil folder, flyer en brochure.
Is er verschil tussen een flyer, folder en een brochure? Arnold Stoltenborgh legt het u graag uit in de inspiratievideo.
Bekijk video
Exclusief verkiezingsdrukwerk
Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht hebben we een nieuw merk toegevoegd: Verkiezingsdrukwerk.nl. Voor al het gedrukte promotiemateriaal van een geslaagde campagne.
Lees meer
Bedrukte kalenders.
Een leuk relatiecadeau nodig waar uw klant een jaar lang plezier van heeft? Collega Harold vertelt u over onze bedrukte kalenders.
Bekijk video
3 tips voor uw buitenreclame.
Als bedrijf wilt u zichtbaar zijn, maar bovenal opvallen bij klanten. Ludiek promotiemateriaal zorgt er voor dat uw boodschap écht overkomt.
Lees meer
Verantwoord briefpapier.
Verantwoord briefpapier in de hoogste kwaliteit nodig? Hanneke Tilburgs vertelt over briefpapier uit onze eigen papierlijn Greatex®.
Bekijk video
De 4 voordelen van het Sublima raster.
Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werken we met Sublima rastertechnologie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.
Lees meer
Assortimentsuitbreiding Sign.
Ons traditionele drukwerkassortiment is uitgebreid met Sign producten. Vanaf heden kunt u ook onder meer vlaggen, spandoeken en hekwerkdoeken laten bedrukken.
Lees meer
Erdee Media Groep kiest voor De Groot.
Uitgeverij De Banier, sinds 1 augustus 2017 één van de handelsnamen van Erdee Media Groep (EMG), heeft wederom gekozen voor De Groot - grootsgedrukt.nl.
Lees meer
Langer zichtbaar met notitieblokken.
Langer zichtbaar blijven bij klanten of afspraken duidelijker maken? Collega Carola Pluut vertelt u over de mogelijkheden van notitieblokken en doordruksets.
Bekijk video
Papiersoorten.
Welke factoren geven de doorslag in uw papierkeuze? Wij zetten vier afwegingen op een rij die u kunnen helpen de juiste papierkeuze voor uw drukwerk te maken.
Lees meer
Gecertificeerde kleurproef.
Vaak wordt een opgemaakt bestand op een beeldscherm beoordeeld met het gevaar dat kleuren anders ogen dan in de realiteit. Met onze contractproef ontvangt u een reële weergave.
Lees meer
Drukgereed document aanleveren.
Het opmaken van een drukgerede PDF is de basis van uw schitterende drukwerk. We vertellen u graag hoe belangrijk de uitwisseling van bestanden tussen vormgever en drukkerij is.
Lees meer
Laat u zien met roll-up banners.
Binnenkort een beurs of presentatie? Collega Anita Schippers vertelt hoe u met een roll-up banner en baliedisplay kunt opvallen!
Bekijk video
Constante kleuren in printwerk.
In kleine oplage laten printen wordt nu nog aantrekkelijker door constante kleuren in het eindresultaat volgens ISO-12647.
Lees meer
Kwaliteitsvisitekaartjes bedrukken.
Val op en laat visitekaartjes drukken in hoge kwaliteit. Tenslotte maakt u slechts één keer een eerste indruk.
Bekijk video
Donatie Nationaal Monument MH17.
De Groot - grootsgedrukt.nl steunt met een donatie het Nationaal Monument MH17 ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp.
Lees meer
Grootformaat posters!
Wilt u iets aankondigen of gewoon opvallen als geen ander? Met bedrukte grootformaat posters hebben wij de oplossing voor u!
Bekijk video
Milieukengetallen.
Dagelijks zetten we stappen in het verbeteren van onze milieuprestaties in de breedste zin van het woord.
Lees meer
Video ansichtkaarten.
Aandacht zit in kleine dingen. Marissa Krens die dagelijks uw vragen beantwoordt, weet dit als geen ander. Bekijk de video snel!
Bekijk video
Ansichtkaart versturen.
In tijden van e-mail of app onderscheidt u zich met een ansichtkaart. Een persoonlijke boodschap is snel en eenvoudig met een ansichtkaart verstuurd.
Lees meer
Voordelen printwerk.
Digitaal drukken is voor veel bedrijven een uitkomst. De levertijden zijn kort, de mogelijkheden eindeloos, juist in kleine oplagen, en het kan op afroep geproduceerd worden.
Lees meer
Vernieuwde website Greatex®.
Voor wie papier en enveloppen inkoopt, huisstijlen bewaakt of daarover adviseert onze vernieuwde website van Greatex® biedt uitkomst in het maken van een keuze.
Lees meer
Onze bijdrage aan TK2017.
De Groot produceerde 2.400.000 kandidatenlijsten voor de Tweede Kamerverkiezingen van 15 maart 2017.
Lees meer
CO2-neutraal produceren.
Door het energieverbruik terug te brengen en meer duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot.
Lees meer
Groots event.
We kijken terug op een Groots klantevent, waarbij we onze genodigden meenamen op ontdekkingsreis door het nieuwe De Groot.
Lees meer
ISO-12647.
De Groot produceert full colour offset drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647 om een voorspelbaar kwaliteitsniveau te garanderen.
Lees meer
Maatschappelijk Verantwoord.
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten op mens en milieu.
Lees meer
Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
Lees meer
Nieuwe drukpers.
Met de KBA Rapida 106 pers kunnen wij in razend tempo uw folders, flyers, magazines en brochures drukken.
Lees meer
Grootformaat specialist.
Uw poster of plafondhanger trekt direct de aandacht als u het in grootformaat drukt. Onze kwaliteitspersen zijn uniek met groottes tot 106x145 cm.
Lees meer