Gepersonaliseerd drukwerk.

Gepersonaliseerd drukwerk wordt steeds belangrijker om klanten direct aan te spreken. De Groot – grootsgedrukt.nl heeft de software en kennis in huis om met behulp van klantgegevens de data te vertalen naar gepersonaliseerd full colour drukwerk. Eén-op-één communicatie met uw klanten verhoogt de attentiewaarde van uw drukwerk enorm en zorgt voor een hogere respons van uw actie. Samen met u stemmen we de inhoud van uw gepersonaliseerde communicatieboodschap af.

Variabel drukken.

De productie van gepersonaliseerd drukwerk, zoals een DM-mailing, folder, magazine of ansichtkaart gebeurt met onze digitale persen, omdat deze modern ingerichte machines met behulp van software snel en efficiënt variabelen in tekst en beeld kunnen drukken. De variabele data die we kunnen verwerken zijn behalve de NAW-gegevens onder meer:
· Diverse foto’s
· Unieke codes
· Nummering
· Gepersonaliseerde teksten
· Barcodes

Meer toegevoegde waarde.

Vanaf heden kunt u bij De Groot – grootsgedrukt.nl terecht om met behulp van variabele data informatie toe te voegen aan een document en deze gepersonaliseerd te laten drukken. Zo stemt u iedere mailing helemaal af op de specifieke ontvanger. Het resultaat: zichtbaar meer aandacht in uw persoonlijke communicatie, dus merkbaar meer toegevoegde waarde.

Wilt u meer weten over deze één-op-één communicatiemethode met uw klant? Contact ons en informeer naar onze mogelijkheden.

 

De Watersnoodramp haarscherp op papier
Peter Egge, oprichter van uitgeverij Watermerk werkt met het motto ‘Als je het doet, doe je het goed.’ In ruim 20 jaar gaf hij tientallen boeken uit. Bijna allemaal gedrukt bij
lees verder
Bouw van de Rapida106 X 8+L | Timelapse
Onze nieuwe Koenig & Bauer Rapida 106X-8+L SW4 SPC ALV2 telt acht druktorens, een keertrommel, een laktoren én is ruim twintig meter lang.
Bekijk video
Vacature HRM medewerker
Geeft het jou energie om breed inzetbaar te zijn binnen het HRM vakgebied, kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en ben je servicegericht? Dan past onze rol als
Bekijk video