Hardcover boeken drukken.

Het drukken van hardcover boeken is één van de core businesses van De Groot - grootsgedrukt.nl. Het zijn stevige producten met een kwalitatieve uitstraling. Ze vormen de perfecte aanvulling van uw boekenkast en vallen op tussen andere boeken. Door onze jarenlange ervaring in het drukken van hardcover boeken geven we u passend advies op maat, voor elk boek opnieuw.

Hardcover boeken drukken

Hardcover boek drukken in kleine oplagen

In onze drukkerij laat u ook heel kleine oplagen hardcover boeken drukken. We drukken al vanaf één stuk. Dit kan omdat we zowel digitaal als offset drukken. Kleine oplagen hardcover boeken drukken we digitaal, ofwel geprint, en grote oplagen drukken we offset; op onze drukpersen.

Soms heeft u maar een klein aantal boeken nodig maar wilt u wel een exclusieve uitstraling. Want een mooi boek valt op in uw boekenkast of is een persoonlijk cadeau; bijvoorbeeld een zelf gemaakt kookboek als verjaardagscadeau. Of druk het jubileumboek van uw bedrijf 20 keer en geef er één aan elke collega. Bij een oplage van 10 hardcover boeken of meer kunt u een proefdruk aanvragen. 

Hardcover boek bestellen

Het drukken van een hardcover boek gaat bij ons op aanvraag. Een hardcover boek is namelijk een specialistische drukwerkopdracht en wordt altijd op maat gemaakt. Voor de beste service en adviezen klopt u aan bij onze boekdrukkers. Zij spreken het boek van kaft tot kaft met u door en zorgen dat het eindresultaat helemaal naar uw wens is.

Om dit te bereiken, vragen de drukkers bijvoorbeeld naar het aantal pagina’s dat uw boek krijgt, welk papier u wilt gebruiken voor het binnenwerk en de kaft, welke bindingswijze uw voorkeur heeft en meer. Wanneer u zelf niet weet welke optie het beste past bij uw boek, denken zij met u mee. Vraag onze boekdrukkers gerust om advies en een vrijblijvende offerte.

Wat kost het drukken van een hardcover boek

De kosten voor het drukken van een hardcover boek hangen af van uw wensen. Het formaat, aantal pagina’s en afwerkingsopties hebben invloed op de prijs. Een simpelere afwerking is goedkoper dan een boek met leeslint, goudfolie en linnenkaft.

Wilt u weten welke opties er zijn en hoe uw keuzes de prijs van het hardcover boek bepalen? Neem dan contact op met onze boekdrukkers. Zij denken met u mee en vertellen u meer over de kosten.

Hardcover boeken drukformaten.

Hoe exclusief wordt het hardcover boek dat u laat drukken? Wilt u een afwijkend formaat of gaat u voor een standaardafmeting? De prijs van uw boek is lager wanneer u kiest voor een standaardoptie U kunt kiezen uit een aantal standaardafmetingen: 

  • Vierkant L (21 x 21 cm)
  • Vierkant XL (29,7 x 29,7 cm)
  • A6 staand (10,5 x 14,8 cm)
  • A5 liggend (21 x 14,8 cm)
  • A5 staand (14,8 x 21 cm)
  • A4 liggend (29,7 x 21 cm)
  • A4 staand (21 x 29,7 cm)
  • A3 liggend (42 x 29,7 cm)
  • A3 staand (29,7 x 42 cm) 

Een boek met een afwijkend formaat valt op. Ook die boeken drukken wij graag in onze drukkerij. Informeer naar de mogelijkheden bij onze boekdrukkers. Zij weten namelijk alles over drukwerk en geven u persoonlijk advies. Neem direct contact met hen op of geef uw wens aan bij de offerte-aanvraag. 

Het aantal pagina’s.

Een hardcover boek begint bij enkele pagina’s en kan wel honderden pagina’s dik worden. Een boek heeft altijd een even aantal pagina’s. Wilt u meer pagina’s toevoegen? Houd er dan rekening mee dat een boek altijd wordt gedrukt in een veelvoud van 2 pagina’s.

De afwerking; puntjes op de i.

De eerste indruk van het gedrukte hardcover boek moet goed zijn. Of het boek nu in de schappen staat, op uw eettafel ligt of in de ontvangstruimte; hij moet gelijk de interesse wekken. Dat doet u door het boek een bijzondere afwerking te geven. Ga bijvoorbeeld voor een kaft met een linnen afwerking.

Of u nu wilt nieten, inbinden, vouwen, stansen, vergaren of toch liever lamineren, wij regelen het voor u. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies over boekdrukwerk. Zij kennen het naadje van de kous en weten exact welke methode bij uw bedrijf past. En hebben we het niet in huis, dan verzorgen we dit voor u via één van onze betrouwbare partners.

Verzending op maat

Bij de Groot - grootsgedrukt.nl gaan we verder dan alleen het leveren van kwaliteit drukwerk. Zo kunt u uw hardcover boeken opslaan in een klimaatneutrale opslagruimte. Op het moment dat u een nieuwe levering boeken nodig heeft, laat u die eenvoudig bezorgen via uw privé portaal. Dit gaat volledig automatisch. Ook kijken we bij iedere order welk type verzending het beste past. Afhankelijk van hoeveelheid, afstand en de afleverlocaties bepalen we de beste optie. Met spoed een deel van uw boeken nodig? Geen probleem!