Hardcover boeken drukken.

Het drukken van hardcover boeken is één van de core businesses van De Groot - grootsgedrukt.nl. Het zijn stevige producten met een kwalitatieve uitstraling. Ze vormen de perfecte aanvulling in uw boekenkast en vallen op tussen de jaarverslagen, jubileumuitgaven en fotoboeken. Door onze jarenlange ervaring met hardcovers boeken kunnen we u passend advies op maat geven. Zo maken wij er werk van om alleen hardcovers van de hoogste kwaliteit te drukken, precies naar uw wensen. Duurzaamheid is ons speerpunt dus wij zorgen voor een milieuvriendelijke fabricering en opslag in een klimaatneutrale omgeving.

Hardcover boeken drukken

Hardcover boek bestellen

Het bestellen van een hardcover boek gaat bij ons op aanvraag, u kunt hier een offerte aanvragen. Wij willen u namelijk het beste helpen en zorgen dat alles naar wens is. De persoonlijke benadering bij het drukken is één van onze kernmerken. Wij

Kleine oplage

Het is al mogelijk om te bestellen vanaf één boek. Het voordeel van één boek laten drukken is dat u uw boekenkast kan aanvullen of juist een exclusief boek wilt drukken. Het is uiteraard mogelijk om een grotere oplage te drukken. Bij een oplage vanaf 10 stuks is het ook mogelijk om een proefdruk te krijgen. Neem voor een proefdruk contact 

Hardcover formaten

Boeken kunnen wij digitaal en offset drukken. Het voordeel is dat wij hierdoor zowel kleine als grote oplage kunnen drukken. Voor boeken worden er standaard formaten gebruikt, de boekformaten die wij standaard hanteren zijn:

  • Vierkant L (21 x 21 cm)
  • Vierkant XL (29,7 x 29,7 cm)
  • A6 staand (10,5 x 14,8 cm)
  • A5 liggend (21 x 14,8 cm)
  • A5 staand (14,8 x 21 cm)
  • A4 liggend (29,7 x 21 cm)
  • A4 staand (21 x 29,7 cm)
  • A3 liggend (42 x 29,7 cm)
  • A3 staand (29,7 x 42 cm)

 

Mocht u een boek willen met andere of afwijkende formaten, is dit ook mogelijk. U kunt dit aangeven bij het aanvragen van een offerte. Het is altijd wel raadzaam om te informeren bij onze relatiemanagers. Zij weten namelijk alles over drukwerk en kunnen u adviseren in de mogelijkheden. Neem hier contact op met onze relatiemanagers. 

Boeken van duurzaam papier

Een boek dat opvalt in de schappen. Dat is wat u wilt en De Groot - grootsgedrukt.nl kan u hierbij helpen. Of u nu wilt nieten, inbinden, vouwen, stansen, vergaren of toch liever lamineren, wij regelen het voor u. Onze medewerkers geven u graag persoonlijk advies over boekdrukwerk. Zij kennen het naadje van de kous en weten exact welke methode bij uw bedrijf past. En hebben we het niet in huis, dan verzorgen we het alsnog voor u via één van onze betrouwbare partners. We werken enkel met duurzaam papier en natuurvriendelijke inkt. Uiteraard geldt dit ook voor onze partners. 

Verzending op maat

De Groot - grootsgedrukt.nl gaat verder dan alleen het leveren van kwaliteit drukwerk. Zo kunt u uw hardcover boeken opslaan in een klimaatneutrale opslagruimte. Met een simpele druk op de knop in uw privé portaal kunt u een levering afroepen op het moment dat u uw hardcover boeken wilt ontvangen. Dit gaat volledig automatisch. Ook kijken we bij iedere order welk type verzending het beste past. Afhankelijk van hoeveelheid, afstand en de afleverlocaties bepalen we de beste optie. Met spoed een deel van uw boeken nodig? Geen probleem! Wij regelen het voor u.

Neem contact op

Heeft u nog vragen over hoe het bestelproces er uit ziet of heb je een vraag over de kwaliteiten van de hardcover? Neem hiervoor contact op met onze relatiemanagers. Zij weten alles van drukwerk en kunt u gelijk ook nog andere vragen stellen. Wij nemen alle zorgen uit handen.