Bedrijfscommunicatie met complimentcards.

In deze digitale tijd verrast het extra wanneer u een persoonlijk, handgeschreven boodschap achterlaat. “De ervaring leert dat de complimentscards die wij drukken hun vruchten afwerpen”, vertelt Hans Boer, drukker bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “Het speelt de bedrijven waarvoor wij drukken goed in de kijker. En dat is precies de kracht van huisstijl drukwerk. Stuur een complimentcard bijvoorbeeld mee als persoonsgebonden attentie bij een standaard brief of na het ontvangen van een opdracht. Onze retailers versturen het ook mee bij een online verzending. Zo voelt de klant zich persoonlijk aangesproken. Doordat een complimentscard uw vaste huisstijlkenmerken bevat, is het in één oogopslag duidelijk van wie de kaart komt.”

Complimentscards bedrukken

Passend papier

 “Kies bij het drukken van complimentscards voor een papiersoort die in de lijn van de huisstijl past. De papiersoort kan al echt een statement maken. Wij hebben een papierlijn ontwikkeld waar voor ieder bedrijf een geschikte uitstraling tussen zit. Het complete assortiment is milieuvriendelijk en u heeft keuze uit verschillende kwaliteits- en uitstralingsklasses. Fine herkent u aan de gladde papiersoort in witte tint. Een meer naturel uitstraling vindt u in Pure en Vergé: stijlvol papier met een subtiele structuur in verschillende tinten. Uiteraard betekent een eigen productielijn eveneens grootschalige inkoop en kunnen we het exclusieve papier van Greatex® voordelig aanbieden. Wilt u eerst zelf eens neuzen in de verschillende mogelijkheden voor uniek huisstijl drukwerk? Vraag een monsterbox aan.”

 

Bij uitstek geschikt om online te bestellen

Complimentscards zijn bij uitstek producten die u niet dagelijks gebruikt. En net wanneer u ze nodig heeft, blijken ze op te zijn. Gelukkig kunt u de complimentscards via de webshop snel en gemakkelijk zelf online bestellen en heeft u het drukwerk snel in huis. Zeker als u gebruikt maakt van de next-day levering. Dan heeft u ze al de volgende dag in huis, wel zo makkelijk!