Bedrijfscommunicatie met complimentcards.

In deze digitale tijd verrast het extra wanneer u een persoonlijk, handgeschreven boodschap achterlaat. “De ervaring leert dat de complimentscards die wij drukken hun vruchten afwerpen”, vertelt Hans Boer, drukker bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “Het speelt de bedrijven waarvoor wij drukken goed in de kijker. En dat is precies de kracht van huisstijl drukwerk. Stuur een complimentcard bijvoorbeeld mee als persoonsgebonden attentie bij een standaard brief of na het ontvangen van een opdracht. Onze retailers versturen het ook mee bij een online verzending. Zo voelt de klant zich persoonlijk aangesproken. Doordat een complimentscard uw vaste huisstijlkenmerken bevat, is het in één oogopslag duidelijk van wie de kaart komt.” 

Passend papier.

“Kies bij het drukken van complimentscards voor een papiersoort die in de lijn van de huisstijl past. De papiersoort kan al echt een statement maken. Wij hebben een papierlijn ontwikkeld waar voor ieder bedrijf een geschikte uitstraling tussen zit. Het complete assortiment is milieuvriendelijk en u heeft keuze uit verschillende kwaliteits- en uitstralingsklasses. Fine herkent u aan de gladde papiersoort in witte tint. Een meer naturel uitstraling vindt u in Pure en Vergé: stijlvol papier met een subtiele structuur in verschillende tinten. Uiteraard betekent een eigen productielijn eveneens grootschalige inkoop en kunnen we het exclusieve papier van Greatex® voordelig aanbieden. Wilt u eerst zelf eens neuzen in de verschillende mogelijkheden voor uniek huisstijl drukwerk? Vraag een monsterbox aan.”

Bij uitstek geschikt om online te bestellen.

Complimentscards zijn bij uitstek producten die u niet dagelijks gebruikt. En net wanneer u ze nodig heeft, blijken ze op te zijn. Gelukkig kunt u de complimentscards via de webshop snel en gemakkelijk zelf online bestellen en heeft u het drukwerk snel in huis. Zeker als u gebruikt maakt van de next-day levering. Dan heeft u ze al de volgende dag in huis, wel zo makkelijk!

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotie drukwerk. 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of visitekaartjes: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Offerte aanvragen.

Online bestellen.