Posters drukken met supersnelle levering. 

“Voor het drukken van grote posters, landkaarten en displays hebben wij een unieke pers voor u paraat staan”, zegt drukker Marcel Oudhuizen met trots. “Zo beschikken wij over een drukwerkmachine die een maximaal formaat van 104 bij 144 centimeter aankan en investeerden wij onlangs nog in de geavanceerde pers KBA Rapida 106. Deze pers haalt een drukwerksnelheid van 18.000 vellen per uur en valt onder alle eisen van lean & mean ondernemen. Met deze offset machine bundelen we moeiteloos kleine orders voor u die gezamenlijk richting de drukpers gestuurd worden. Zo verkorten we de doorlooptijden van uw posters aanzienlijk en bent u snel geholpen.”

 

Grote klanten door heel Nederland.

Grote supermarkten, winkelketens en displayfabrikanten, maar ook bekende reclame-, grafische en marketingbureaus maken gebruik van het exclusieve grootformaat drukwerk dat wij bieden. Ze kennen onze kwaliteit en waarderen de originele, persoonlijke invloeden van ons familiebedrijf. Druk uw posters in alle vormen en kleurstellingen op ieder gewenst papier en met de juiste afwerking. Onze ervaren adviseurs helpen u graag bij het bepalen van de juiste vorm voor uw bedrijf. Met de kwaliteit van onze posters zit het sowieso goed. Sublima 170 of 190 toont namelijk geen afzonderlijke pixels. Zelfs niet wanneer u flink op het product inzoomt.” 

Offset en online drukwerk. 

“Wij overbruggen de grens tussen offset en online drukwerk. Geheel afhankelijk van uw wensen adviseren wij u over de beste keuze bij het drukken van posters. Hierbij garanderen wij u de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs. Ook ontvangt u van ons altijd een proefdruk voordat wij aan de slag gaan en bekijkt onze grafische afdeling of de posters aan de juiste aanleverspecificaties voldoen voor het mooiste drukwerk.

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of visitekaartjes: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot - grootsgedrukt.nl. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteitsboeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Posters bestellen.