Kalenders drukken voor optimale promotie.

Al werkt u zelf niet met weeknummers, uw klanten vaak wel. Gelukkig bestaat de ouderwetse driehoekkalender voor op het bureau nog steeds. Daarin ziet u in één oogopslag welke week het is. De Groot - grootsgedrukt.nl kan deze handige kalenders drukken in hoge kwaliteit. Een leuk relatiecadeau en opvallende reclame waarmee u uw bedrijf het hele jaar letterlijk in de kijker zet bij de klant. Naast de driehoekkalenders zijn er uiteraard nog veel meer mogelijkheden. Denk aan bureaukalenders, muurkalenders, pocketkalenders en de omslagvariant. Gaat u voor een maand- of weekversie of twijfelt u over de papiersoort? Onze adviseurs helpen u graag met de juiste milieuvriendelijke drukwerkkeuzes, maar ook met de juiste vorm om uw promotiedoel te bereiken.

Geadresseerd verzenden.

“Een kalender in de vorm van een kerstgroet of jubileumkalender drukken wij niet alleen, maar wij nemen het gehele verzendproces van u over. De Groot - grootsgedrukt.nl levert al uw drukwerk secuur op de aangewezen adressen. U kunt zich voorstellen dat dit vraagt om een gerichte benadering. De foutmarge moet nul zijn en we willen het milieu niet onnodig belasten met overtollige kilometers door de vrachtwagen of bestelbus. Daarom maken wij bij iedere opdracht de afweging welke vorm van verzending passend is afhankelijk van de hoeveelheid, afstand en het aantal afleverlocaties. Ook zorgen wij voor de juiste verpakking van uw drukwerk. Zo kunt u er prat op gaan dat de in huisstijl gedrukte kalenders in perfecte kwaliteit worden bezorgd.”

Bestel uw kalender online.

Voor een snelle en zeer eenvoudige service laat u uw kalender drukken via onze webshop. U maakt eenvoudig een keuze uit verschillende types en formaten en ook de gewenste afwerking geeft u zelf aan. De aanleverspecificaties helpen u bovendien het ontwerp op een juiste manier bij te voegen. Laat direct een gepersonaliseerde kalender drukken voor elk individueel filiaal met één druk op de knop. Vraag ons gerust om meer informatie.

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Complimentscards, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u kan contact opnemen voor een offerte op maat.

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot - grootsgedrukt.nl. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteitsboeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Kalenders bestellen.