Vlaggen op niveau bedrukken.

Bestaat uw promotiepakket naast gedrukte promotiematerialen ook uit buitenreclame, dan is De Groot – grootsgedrukt.nl u graag van dienst. Met onder andere bedrukte vlaggen vergroot u de herkenbaarheid van uw bedrijf in de wijde omtrek. Wij leveren vlaggen voor aan een mast of gevel. Ook bedrukken wij beachvlaggen in elke gewenste kleur en in elk gewenst formaat. U kiest het materiaal dat bij uw bedrijf past en wij zorgen dat uw vlaggen bij ons in de mooiste kleuren bedrukt worden. 

Uw bedrijf mag gezien worden.

Mast- en gevelvlaggen zijn een snelle en voordelige manier om aandacht te trekken, omdat uw bedrijf al van grote afstand zichtbaar is. Wij leveren staande of rechte varianten in verschillende afmetingen en materialen, te bestellen op onze webshop. Een echte blikvanger is de bedrukte beachvlag. Deze is inzetbaar tijdens beurzen of evenementen, in retail of in de horeca. Eenvoudig op te zetten, betaalbaar en geschikt voor binnen en buiten gebruik. Wij leveren de beachvlag in 3 modellen. De Straight Flag is het populaire, langwerpige model. De Dropflag is breder, waardoor meer ruimte beschikbaar is voor uw boodschap en de Waveflag heeft een speciale vorm die extra opvalt.

Snelle service via de webshop.

Via onze webshop bestelt u bedrukte gevel- en beachvlaggen gewoon online in ieder standaard formaat en afwerking. Zo kiest u eenvoudig voor de juiste afmetingen, het materiaal en de afwerking. Houd voor het ontwerp onze technische tekening aan. De aanleverspecificaties helpen u bovendien het ontwerp op een juiste manier bij te voegen. Daarnaast worden uw bestanden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan. Zo bent u verzekerd van de perfecte kwaliteit die u van ons gewend bent.

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Complimentscards, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u kan contact opnemen voor een offerte op maat.

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot - grootsgedrukt.nl. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteitsboeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Vlaggen bestellen.