Boeken drukken

Wilt u één of meerdere boeken laten drukken? Het drukken van boeken zit bij ons in het DNA. Wij maken zowel gebruik van een digitale als een offset drukker. Er is genoeg keuze voor u. Wat u ook wilt drukken De Groot - grootsgedrukt.nl drukt het. Wij drukken alle soorten en maten. Het drukken van boeken behoort tot één van onze kernactiviteiten. Vraag een offerte aan voor uw boek. 

Welke boeken kunt u laten bedrukken?

De meest gangbare boeken bij ons zijn de hardcovers, softcovers en wire-o boeken. De boeken zijn in alle soorten en maten te bestellen. Wij van De Groots - grootsgedrukt.nl drukken namelijk alles. Vraag onze relatiemanagers of klantenservice in de webshop voor advies en wat het beste is in uw situatie. Alles is mogelijk u levert de inhoud en wij regelen het boek van A tot Z. 

Softcover boeken.

Het bedrukken van een softcover boek kan al vanaf één stuk. De softcover boeken drukken wij in de vorm van een jaarboek, lesboek, biografie, roman, jubileumuitgave of een lesboek. Alles kan ook alleen ter aanvulling van uw boekenkast. Zowel bij een standaard als exclusieve uitgave, wij besteden altijd aandacht aan de kwaliteit. Zo kunt u ook kiezen voor het toevoegen van linten, foliedruk en een cover van andere papierkwaliteit. Neem contact op voor advies op maat. 

Hardcover boeken. 

Meer opzoek naar stevigheid, een harde kaft en een kwalitatieve uitstraling? Dan kunt u het beste een hardcoverboek bedrukken. Het bedrukken van een hardcover kan zijn in de vorm van een jaarverslag, jubileumuitgave of fotoboek. Door onze jarenlange ervaring met hardcover boeken, kunnen wij een perfect advies op maat geven. Wij drukken de hoogste kwaliteit, precies naar uw wensen. Bekijk hier onze hardcover boeken.

Wire-o boeken.

Het bedrukken van praktische wire-o boeken zijn ook mogelijk. Wire-o boeken worden vaak bedrukt in de vorm van naslagwerk, handleidingen, hand-outs en brochures. Het voordeel is dat een wire-o boek openvalt terwijl een gebonden of geniete versie dicht valt. We maken het u nu extra makkelijk, want u bestelt uw wire-o boeken zonder gedoe in onze webshop.

Boeken bestellen

Wilt u ook een boek of meerdere boeken bestellen? De meeste hardcovers en softcover boeken zijn momenteel op aanvraag te bestellen. Wij nemen volledig de zorgen van uw boek uit handen. Daarnaast kunnen wij ook de volledige fulfillment op ons nemen en kunnen wij ook u boek onder de ideale condities in voorraad houden. Neem contact op voor uw mogelijkheden.

Unieke bedrukking en afwerking.

Voor de opmaak van een prachtboek dat opvalt in ieder schap of dat uw bedrijf direct op de kaart zet bij de gewenste klanten is het van belang voor een unieke bedrukking en afwerking te kiezen. De Groot - grootsgedrukt.nl weet als geen ander dat een boek wel degelijk op zijn omslag wordt beoordeeld. Onze specialisten, zoals Wim Bel, denken graag met u mee over een passende en excentrieke oplossing. We kunnen lamineren, vouwen, vergaren, nieten, inbinden en stansen en wat we niet in huis hebben verzorgen we alsnog graag voor u. Kies voor een opdruk in bladgoud of laat de cover uit foam met foliedruk vervaardigen. Wat u ook kiest, wij zorgen voor een milieuvriendelijke afwerking met enkel duurzaam papier en natuurvriendelijke inkt.

Point-of-sales materialen.

Boeken moeten niet alleen online opvallen, ook in de winkels wilt u ze in het oog laten springen. De juiste point-of-sales materialen helpen u hierbij. Wim: “We geven het boek de aandacht die het verdient en beïnvloeden het beslissingsproces van de koper. We drukken onder andere kubussen, plafondhangers, schap toppers en -stroken, displays en vloerstickers. Uiteraard leveren wij het juiste aantal boeken en promotiematerialen op de locaties die u wenst.”

Neem contact op.

Heeft u een vraag of uw boek bedrukt kan worden of heeft u een technische vraag? U kunt terecht bij de klantenservice in de webshop of neem contact met ons op. 

CO2-neutraal drukken.

Met het CO2-certificaat en de daaraan gekoppelde reductiedoelstellingen verbeteren wij continu onze milieuprestaties. Bij de inkoop van materialen en grondstoffen ten behoeve van het drukken, kijken we naar hergebruik en de negatieve effecten op het milieu. 

Inspiratiebox.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons drukwerk? Vraag gratis een inspiratiebox aan! U ziet naast de verschillen in papiersoorten, qua uitstraling en gramsgewichten, ook direct wat drukkleuren doen op de diverse papiertypes.