Exclusieve boeken drukken.

“Laat bij ons uw boeken drukken. Het zit namelijk in ons DNA”, laat Wim Bel, relatiemanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl ons weten. “Van oorsprong zijn we namelijk een Bijbelse boekendrukker en van daaruit groeiden wij verder tot de Nederlandse drukkerij voor onder andere hardcovers, softcovers en wire-o boeken. Hoewel het drukken van boeken nog steeds tot één van onze core businesses behoort, leveren wij tegenwoordig ook het zakelijk drukwerk voor resellers, bureaus en de directe markt. Maar als vellendrukkerij blijft de liefde voor het uitgeven van de schitterendste boeken toch voortduren. Bij ons is het drukken van boeken geen standaard proces en ik adviseer u daarom graag.”

Unieke bedrukking en afwerking.

Voor de opmaak van een prachtboek dat opvalt in ieder schap of dat uw bedrijf direct op de kaart zet bij de gewenste klanten is het van belang voor een unieke bedrukking en afwerking te kiezen. De Groot - grootsgedrukt.nl weet als geen ander dat een boek wel degelijk op zijn omslag wordt beoordeeld. Onze specialisten, zoals Wim Bel, denken graag met u mee over een passende en excentrieke oplossing. We kunnen lamineren, vouwen, vergaren, nieten, inbinden en stansen en wat we niet in huis hebben verzorgen we alsnog graag voor u. Kies voor een opdruk in bladgoud of laat de cover uit foam met foliedruk vervaardigen. Wat u ook kiest, wij zorgen voor een milieuvriendelijke afwerking met enkel duurzaam papier en natuurvriendelijke inkt.

Point-of-sales materialen.

Boeken moeten niet alleen online opvallen, ook in de winkels wilt u ze in het oog laten springen. De juiste point-of-sales materialen helpen u hierbij. Wim: “We geven het boek de aandacht die het verdient en beïnvloeden het beslissingsproces van de koper. We drukken onder andere kubussen, plafondhangers, schap toppers en -stroken, displays en vloerstickers. Uiteraard leveren wij het juiste aantal boeken en promotiematerialen op de locaties die u wenst.”

CO2-neutraal drukken.

Met het CO2-certificaat en de daaraan gekoppelde reductiedoelstellingen verbeteren wij continu onze milieuprestaties. Bij de inkoop van materialen en grondstoffen ten behoeve van het drukken, kijken we naar hergebruik en de negatieve effecten op het milieu. 

Inspiratiebox.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons drukwerk? Vraag gratis een inspiratiebox aan! U ziet naast de verschillen in papiersoorten, qua uitstraling en gramsgewichten, ook direct wat drukkleuren doen op de diverse papiertypes.