De Groot biedt alle vormen van drukwerk afwerking in hoge kwaliteit voor gelikt drukwerk.

Groots gedaan
in Goudriaan.

Met drukwerk is de afwerking minstens zo belangrijk.

De productiecyclus van vellendrukwerk bestaat slechts voor de helft uit het daadwerkelijke drukken van al het papierwerk. Dat weet Mirjam van Doorn, onze medewerker van de nabewerking als geen ander. “Nadat al die papieren heerlijk ruikend en in de meest schitterende kleuren van de persen glijden, begint de afwerking van het drukwerk. Dit proces is minstens zo belangrijk omdat u bij hoge kwaliteit drukwerk ook een fantastische kwaliteit afwerking verwacht. Op locatie in Goudriaan kunnen wij rillen, stansen, pregen, vouwen, hechten, boren, vergaren. Nou ja, eigenlijk teveel om op te noemen. En wat wij niet in huis hebben laten we uitvoeren door gespecialiseerde collega’s voor een schitterend resultaat.”

Nabewerking voegt altijd kwaliteit toe.

Drukwerk afwerking voegt altijd iets toe. Het verfraait het geheel, laat het opvallen, accentueert bepaalde aspecten of biedt functionaliteit. Denk bij nabewerking aan:
● Drukwerkveredeling zoals lamineren en Spot UV-lak ;
● Vormafwerking zoals stansen, rillen en pregen;
● Functionele afwerking zoals vouwen, hechten, boren, vergaren, sealen, sets en bloks maken, afwerking in wire-o of rondhoeken;
Samenvoegen van facetten: zoals het opplakken van monstermateriaal, vergaren en insluiten van meerdere onderdelen zoals brochures en losse bijsluiters, klaarmaken van mailingen en de verzending hiervan.

Meer dan drukwerk.

“Wanneer de drukwerk afwerking volgens de wensen van de opdrachtgever en onze hoge standaarden af is, wordt het volgens specificatie verpakt. Dit betekent dat we ook eventuele bijsluiters insteken en geadresseerde partijen op de juiste wijze per post laten bezorgen”, aldus Mirjam. Grote hoeveelheden drukwerk kunnen wij ook opslaan in onze magazijnen. Zo behoudt uw drukwerk zijn kwaliteit, heeft u geen verspilde ruimte op locatie en kunt u het afroepen zodra u het nodig hebt.

 

Grootformaat specialist.
Uw poster of plafondhanger trekt direct de aandacht als u het in grootformaat drukt. Onze kwaliteitspersen zijn uniek met groottes tot 106x145 cm.
lees verder
Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
lees verder
CO2-neutraal produceren.
Door het energieverbruik terug te brengen en meer duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot.
lees verder