Magazines voor iedere gelegenheid.

Bij magazines drukken denkt u wellicht niet meteen aan een zakelijke doelgroep. Uw jaarverslag, bedrijfsmagazine, vakblad of catalogus komt verwerkt als tijdschrift of glossy echter prachtig uit de verf. De Groot - grootsgedrukt.nl helpt u graag om een onuitwisbare indruk achter te laten. “Van oudsher zijn wij een echte vellendrukkerij”, vertelt Astrid van Tuijl, nabewerker bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “We begonnen 50 jaar geleden met het drukken van bijbelse boeken en hebben de dienstverlening inmiddels flink uitgebreid met onder meer magazines. Onze innovatieve instelling helpt daarbij. Of u nu kiest voor een redelijk standaard magazine of een zeer exclusief exemplaar met gebruik van schitterende papiersoorten en nabewerkingsmogelijkheden: wij leveren het graag en adviseren u kosteloos.

Magazines drukken

Perfecte afwerking

“Magazines drukken is een proces dat slechts voor de helft bestaat uit het daadwerkelijke drukwerk. Wanneer al die schitterende beelden van de persen rollen, begint het echte werk pas. Wij kunnen rillen, stansen, pregen, vouwen, hechten, boren, vergaren en nog veel meer. Uiteraard kunnen we de cover van uw magazine voorzien van een opvallende afwerking zodat deze zowel in de schappen als op de vergadertafel in het oog springt. Dit proces is minstens zo belangrijk omdat u bij hoge kwaliteit drukwerk ook een fantastische kwaliteitsafwerking verwacht. 

Nabewerking voegt altijd kwaliteit toe

Naast een hoogwaardig drukproces voegt de juiste afwerking waarde toe aan uw magazine. Het verfraait het geheel, laat het opvallen, accentueert bepaalde aspecten of biedt functionaliteit. Denk bij nabewerken aan:

  • Drukwerkveredeling zoals lamineren en Spot UV-lakken;
  • Vormafwerking zoals stansen, rillen en pregen;
  • Functionele afwerking zoals vouwen, hechten, boren, vergaren, sealen, sets en bloks maken, afwerking in wire-o of rondhoeken;
  • Samenvoegen van facetten: zoals het opplakken monstermateriaal, vergaren en insluiten meerdere onderdelen zoals brochures en losse bijsluiters, klaarmaken mailings en de verzending hiervan.