Stickers drukken voor een plakkende indruk.

Stickers nodigen uit om te plakken. Ze geven een speelse touch en plakkende indruk. Laat De Groot - grootsgedrukt.nl de beste kwaliteit stickers drukken voor al uw promotiewerk. Dit kunnen papieren stickers zijn van alle mogelijke formaten tot vloerstickers voor een opvallende ondergrond. Beschrijfbare stickers, magneetstickers en vinyl stickers: we bieden uiteenlopende varianten op verschillende papiersoorten en ondergronden. Uiteraard kunnen we ook stickers drukken in zwart-wit, een PMS kleur of full colour. Wij bieden verschillende soorten stickers aan via onze webshop. U bestelt snel en eenvoudig het formaat en type dat u nodig heeft. Wilt u een afwijkende vorm of buitensporige grootte? Uiteraard is dat bij De Groot - grootsgedrukt.nl net zo goed mogelijk, onze adviseurs helpen u graag.

Laat stickers drukken door professionals.

Dat u met stickers in eigen huisstijl enorm kunt opvallen, durven we met zekerheid te zeggen. Niet voor niets worden stickers ruim ingezet voor promotie drukwerk. Henriëtte Bezemer is drukker bij De Groot - grootsgedrukt.nl en kent het ambacht op haar duimpje. “Alle mogelijke soorten, maten en stijlen heb ik door de jaren voorbij zien komen. En dat moet ook. Stickers moeten opvallen, waar ze ook terecht komen. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het drukken van zakelijk en promotie drukwerk waarbij complexe ontwerpen geen probleem zijn. We luisteren oplettend naar uw wensen en adviseren nauwkeurig. Daarbij waarderen wij het ambacht, maar leveren innovatief maatwerk van hoogstaande kwaliteit.”

Duurzame certificaten.

Ook in het geval van drukwerk voor stickers kiezen wij voor een duurzame MVO aanpak. Wij hebben de nodige certificaten in huis en wat we niet compleet schoon realiseren, compenseren wij door te investeren in een windmolenpark in Taiwan. Sinds 2006 zijn wij ISO-9001, ISO-14001 en ISO-12647 gecertificeerd. Deze internationale keurmerken garanderen een modern kwaliteitsmanagementsysteem, een actief milieubeleid en gegarandeerd hoog kwaliteitsniveau full colour offset drukwerk van uw stickers.

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of visitekaartjes: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Complimentscards, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u kan contact opnemen voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen.

Stickers bestellen.