Perfect passend zakelijk drukwerk.

Onze klanten zijn onze ambassadeurs. Zij kennen namelijk de vele voordelen van De Groot - grootsgedrukt.nl. Zo drukken wij enkel uniek maatwerk zoals uw bedrijf verdient, hanteren wij een 24-uurs leverservice voor standaard drukwerk door heel Nederland en kunt u eventueel op uw persoonlijke portaal zakelijk drukwerk toevoegen, laten controleren en bestellen. “Zo hoeft u dat visitekaartje niet bij iedere nieuwe medewerker wederom te mailen, maar kunt u het op ieder gewenst moment laten aanpassen en afroepen”, aldus Jeroen Ammeraal, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “Heeft u meerdere filialen en hetzelfde zakelijk drukwerk nodig? Door slimme technieken drukken wij de complete batch in een keer en leveren wij de juiste hoeveelheden af op de verschillende locaties. Dit scheelt u een hoop gedoe, maar vooral ook geld.”

Uniek papier, milieuvriendelijke aanpak.

Notitieblokken, presentatiemappen of complimentscards: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen kwaliteitslijn papier die uw zakelijk drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt. Ons papier Greatex® is milieuvriendelijk vervaardigd en wij zijn ISO-12647 gecertificeerd wat inhoudt dat ook ons kleurmanagement aan alle duurzaamheidseisen voldoet. Informeer eens naar onze afwerkingsmogelijkheden zoals foliedruk, glanslaminaat of Spot UV-lak. Neem direct contact met ons op voor een offerte op maat.

Al uw zakelijk drukwerk in het juiste filiaal.

“Zeker ketens met meerdere filialen kiezen bij ons voor opslag van het promotie drukwerk” vertelt Wim Oorschot. “Via een maatwerk portaal heeft ieder depot toegang tot de promotie templates. Bedrijfseigen elementen kunnen eenvoudig worden toegevoegd of doorgegeven aan onze grafische afdeling. Het zakelijk drukwerk wordt direct in het juiste filiaal afgeleverd. Heeft u, bijvoorbeeld bij seizoensgebonden promotie, eenmalig drukwerk dat per oplage op verschillende locaties moet worden afgegeven, dan regelt u dit eenvoudig via het portaal. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden.”

 

CO2-neutraal drukken.

Met het CO2-certificaat en de daaraan gekoppelde reductiedoelstellingen verbeteren wij continu onze milieuprestaties. Bij de inkoop van materialen en grondstoffen ten behoeve van het drukken, kijken we naar hergebruik en de negatieve effecten op het milieu. 

Inspiratiebox.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons drukwerk? Vraag gratis een inspiratiebox aan! U ziet naast de verschillen in papiersoorten, qua uitstraling en gramsgewichten, ook direct wat drukkleuren doen op de diverse papiertypes.