Uniek huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Visitekaartjes, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. “De Groot is een authentieke vellendrukkerij”, vertelt Anton de Groot, Directeur bij De Groot - grootsgedrukt.nl, enthousiast. “Dit maakt ons specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen. U bestelt het drukwerk via de webshop of u neemt direct contact met ons op voor een offerte op maat. Bijvoorbeeld wanneer u kiest voor opvallend foliedruk of Spot UV-lak.”

Kies voor bijzonder.

Natuurlijk maakt u de huisstijl al bijzonder met het design waar u voor gaat. Wij helpen dit nog spectaculairder te maken. Onze gespecialiseerde medewerkers kennen alle exclusieve oplossingen passend bij het bedrijf en stijl. Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl: “Denk eens aan een bijzondere afwerking zoals dubbelzijdig matlaminaat of Spot UV-lak. De Groot - grootsgedrukt.nl heeft bovendien een eigen, milieuvriendelijke papierlijn: Greatex®. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een hippe, klassieke of eco look in verschillende kwaliteits- en uitstralingsklasses. Wilt u eerst zelf eens neuzen in de verschillende mogelijkheden voor uniek huisstijl drukwerk? Vraag onze monsterbox aan.” 

Ieder filiaal een eigen huisstijl.

De Groot - grootsgedrukt.nl werkt alleen met zakelijke partijen. Wij begrijpen dat u wel andere taken heeft dan 15 verschillende huisstijlvariaties aanleveren voor de diverse filialen. Laat staan dat u tijd hebt om ze persoonlijk door heel Nederland te leveren. Wij bieden daarom een persoonlijke portaal waar u, per filiaal, templates kunt inladen. Zo bewaart u een centrale marketing coördinatie en verwerkt ieder depot daarin eigen kenmerkende gegevens voor passend huisstijl drukwerk. Wij leveren de bestelling in overleg op de aangegeven locatie. Ideaal wanneer er bijvoorbeeld een nieuwe medewerker in dienst komt of het briefpapier er doorheen is gevlogen.

CO2-neutraal drukken.

Met het CO2-certificaat en de daaraan gekoppelde reductiedoelstellingen verbeteren wij continu onze milieuprestaties. Bij de inkoop van materialen en grondstoffen ten behoeve van het drukken, kijken we naar hergebruik en de negatieve effecten op het milieu. 

Inspiratiebox.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons drukwerk? Vraag gratis een inspiratiebox aan! U ziet naast de verschillen in papiersoorten, qua uitstraling en gramsgewichten, ook direct wat drukkleuren doen op de diverse papiertypes.