Kwaliteitsdrukwerk ontstaat door kennis.

De Groot - grootsgedrukt.nl levert milieuvriendelijk kwaliteitsdrukwerk aan bekende retailers, bedrijven en overheidsorganen. Waar we ruim 50 jaar geleden begonnen als drukkerij in Bijbelse boeken zijn we uitgegroeid tot een landelijk bekende partner in al het vellendrukwerk. De mogelijkheden zijn eindeloos en omdat wij het belangrijk vinden mee te gaan met de tijd, staan wij nooit stil op het gebied van innovatie, drukwerkkeuzes, klantoplossingen en milieuvriendelijk werken. Onze kennis over kwaliteitsdrukwerk delen we graag met u. Doe inspiratie op tijdens onze informatiesessies en events.

Momenteel staan er nog geen kennissessies gepland. Zodra wij weer kennissessies met een specifiek thema gaan plannen, verneemt u dit als eerste via onze digitale E-nieuwsbrief. Dus schrijf u in, dan blijft u op de hoogte van nog meer inspiratie!

Thema’s als kleurmanagement en duurzaam drukwerk.

Wij begrijpen de wensen voor een stichting net zo goed als die van een multinational en dit maakt onze klanten tevens onze beste ambassadeurs. Ruim 50 jaar ervaring en 150 bevlogen medewerkers zorgen ervoor dat wij hoogwaardig kwaliteitsdrukwerk afleveren. Gedegen, passend, innovatief en milieuvriendelijk drukwerk wordt alleen gerealiseerd wanneer er voldoende kennis in huis is. Wij delen onze bekwaamheid met plezier in kennis- en inspiratiesessies, waarin wij verschillende thema’s bespreken zoals kleurmanagement, duurzaam kwaliteitsdrukwerk, innovatieve afwerkingen en passende drukwerkoplossingen.

Goed gewaardeerd.

De kennissessies die wij geven worden stuk voor stuk goed gewaardeerd. Zo blijkt ook uit de reacties die wij ontvangen. “Omdat ik de laatste tijd veel bezig ben met kleurmanagement in verband met een uitbesteding, was deze inspiratiesessie erg leerzaam voor mij. En omdat er opeens zoveel informatie op me afkomt, is het prettig mijn kennis verder bij te kunnen spijkeren op de website.” Houd Facebook en LinkedIn in de gaten of schrijf u in voor de nieuwsbrief, dan bent u als eerste op de hoogte van het nieuws hierover.

 

E-nieuwsbrief.

Persoonlijk advies.