P.O.S. materiaal drukken voor de juiste aandacht.

De juiste point-of-sale materialen beïnvloeden het beslissingsproces van de koper op een positieve manier. Hierdoor stijgen uw verkoopcijfers. P.O.S. materialen die we graag voor u drukken zijn bijvoorbeeld kubussen, plafondhangers, displays, vloerstickers en schaptoppers en –stroken. U bestelt deze P.O.S. materialen snel en gemakkelijk in onze webshop.

POS materiaal drukken

Efficiënte levering van uw materiaal

Wordt uw materiaal op meerdere vestigingen gebruikt, misschien wel landelijk, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over de distributie van uw P.O.S. materialen. Wij zorgen ervoor dat de juiste aantallen op de correcte locaties worden geleverd. Met behulp van een adressenlijst en een netwerk aan betrouwbare transportpartners drukken en bezorgen wij alle P.O.S. materialen met aandacht voor het milieu. Dit betekent dat we door middel van groupage en modern materieel efficiënt en duurzaam werken. Komt u onverwacht point-of-sale materialen tekort, laat het ons dan direct weten! Wij hebben meerdere bezorgmomenten per dag, waardoor we snel extra drukwerk kunnen leveren.

Vraag advies aan een adviseur

Op deze website vindt u veel informatie over ons drukwerk en de levering van P.O.S. materialen, maar misschien heeft u liever persoonlijk contact met één van onze adviseurs. Onze experts staan voor u klaar om u persoonlijk te adviseren over een efficiënte productie, het drukken van speciale materialen en een correcte aflevering. Nadat de accountmanager uw wensen in kaart heeft gebracht, kunt u rustig achterover leunen. Wij nemen u al het verdere werk uit handen! Staat u liever zelf aan het roer? Via onze webshop bestelt u P.O.S. materialen snel en eenvoudig.