Bestel uw buitenreclame bij De Groot.

Wilt u uw bedrijf meer in het oog laten springen? De Groot - grootsgedrukt.nl helpt u graag zowel binnen als buiten uw pand de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Met ons assortiment buitenreclame trekt u de aandacht. Dit zal uw (potentiële) klanten of voorbijgangers niet onopgemerkt laten. Van spandoek, vlag tot plafondhanger, puur voor reclame of juist functioneel als bewegwijzering. Als totaalleverancier drukt De Groot – grootsgedrukt.nl naast uw zakelijk drukwerk en promotie drukwerk ook graag uw buitenreclame. 

Zorgvuldig gekozen buitenreclame.

De Groot – grootsgedrukt.nl staat voor de hoogste kwaliteit drukwerk. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en hier leveren we dan ook nooit op in. Wij werken alleen met de beste papiersoorten, zoals onze kwaliteitspapierlijn Greatex®. Ook voor uw bedrukte buitenreclame als bouwhekdoeken, beachvlaggen en spandoeken zijn de materialen zorgvuldig geselecteerd. Uiteraard geldt dit eveneens voor de afwerking van uw buitenreclame. 

Advies in buitenreclame.

Heeft u een grote campagne op de planning staan of een specifieke wens voor ogen? Wij denken graag met u mee. Elke uitdaging gaan wij aan om dié buitenreclame te drukken die passend is bij uw bedrijf. Of het nu een roll-up banner is, een hekwerkdoek of een promotieproject waar buitenreclame slechts een deel van uitmaakt. Samen met onze drukwerkmogelijkheden zorgen we dat uw bedrijf herkenbaar is. Neem voor advies of het bespreken van uw ideeën contact op met één van onze adviseurs.

CO2-neutraal drukken.

Met het CO2-certificaat en de daaraan gekoppelde reductiedoelstellingen verbeteren wij continu onze milieuprestaties. Bij de inkoop van materialen en grondstoffen ten behoeve van het drukken, kijken we naar hergebruik en de negatieve effecten op het milieu. 

Inspiratiebox.

Bent u benieuwd naar de kwaliteit van ons drukwerk? Vraag gratis een inspiratiebox aan! U ziet naast de verschillen in papiersoorten, qua uitstraling en gramsgewichten, ook direct wat drukkleuren doen op de diverse papiertypes.