Spandoeken bedrukken en inzetten.

Spandoeken zijn voor vele doeleinden geschikt. Zo fungeert een spandoek als visitekaartje én geeft het uw kantoor, winkelpand of festivalterrein karakter. Door uw logo, een boodschap of uiting in uw eigen huisstijl op een spandoek te drukken draagt u de identiteit van uw bedrijf verder uit. Met het inzetten van spandoeken als buitenreclame trekt u bezoekers, klanten en andere geïnteresseerden naar uw bedrijf, winkel, opening of festival. Op deze manier hebben spandoeken een groots effect. Maar ook binnen zijn ze zeer geschikt. Denk aan promotie spandoeken tijdens een beurs.

Spandoeken bedrukken

Spandoeken in iedere uitvoering

Met het bedrukken van spandoeken bij De Groot - grootsgedrukt.nl kiest u voor kwaliteit. Het materiaal en de afwerking is hierin bepalend. U kunt kiezen uit:

  • Meshdoek: luchtdoorlatend PVC doek met gaasachtige structuur. Dit lichte materiaal is voorzien van gaatjes zodat de wind erdoor heen blaast.
  • Banner 510: dit veelgebruikte PVC bannerdoek is brandvertragend en sterk
  • Banner 610: PVC doek dat geschikt is om aan twee zijden te bedrukken zonder dat het doordrukt.
  • ProPES outdoor doek: gemaakt van lichtgewicht polyester en eenvoudig te monteren. Het heeft een indrukwekkende kleurintensiteit en extra lange levensduur van de print.
  • Functionele afwerkingen: zomen, metalen of kunststof ringen, zomen én ringen of een tunnelzoom.

Bestel voordelig uw spandoeken online

Spandoeken kunt u in onze webshop in verschillende uitvoeringen laten bedrukken en bestellen. Van meshdoek tot lichtgewicht polyester textieldoek of standaard PVC doek. Ook in de afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos: metalen of kunststof ringen, zomen én ringen of een tunnel. Bestel online bij De Groot – grootsgedrukt.nl op een tijdstip dat het u uitkomt. Via onze webshop laat u spandoeken bedrukken in hoge kwaliteit. Met één klik op de knop geeft u aan in welke uitvoering en hoeveel spandoeken u wilt bestellen. Upload uw eigen spandoek ontwerp en wij gaan ermee aan de slag. Als u advies op maat wenst, staan wij natuurlijk ook voor u klaar.