Spandoeken bedrukken en inzetten.

Spandoeken zijn voor vele doeleinden geschikt. Zo fungeert een spandoek als visitekaartje én geeft het uw kantoor, winkelpand of festivalterrein karakter. Door uw logo, een boodschap of uiting in uw eigen huisstijl op een spandoek te drukken draagt u de identiteit van uw bedrijf verder uit. Met het inzetten van spandoeken als buitenreclame trekt u bezoekers, klanten en andere geïnteresseerden naar uw bedrijf, winkel, opening of festival. Op deze manier hebben spandoeken een groots effect. Maar ook binnen zijn ze zeer geschikt. Denk aan promotie spandoeken tijdens een beurs.

Spandoeken in iedere uitvoering.

Met het bedrukken van spandoeken bij De Groot – grootsgedrukt.nl kiest u voor kwaliteit. Het materiaal en de afwerking is hierin bepalend. U kunt kiezen uit:

  • Meshdoek: luchtdoorlatend PVC doek met gaasachtige structuur. Dit lichte materiaal is voorzien van gaatjes zodat de wind erdoor heen blaast.
  • Banner 510: dit veelgebruikte PVC bannerdoek is brandvertragend en sterk
  • Banner 610: PVC doek dat geschikt is om aan twee zijden te bedrukken zonder dat het doordrukt.
  • ProPES outdoor doek: gemaakt van lichtgewicht polyester en eenvoudig te monteren. Het heeft een indrukwekkende kleurintensiteit en extra lange levensduur van de print.
  • Functionele afwerkingen: zomen, metalen of kunststof ringen, zomen én ringen of een tunnelzoom.

Bestel voordelig uw spandoeken online.

Spandoeken kunt u in onze webshop in verschillende uitvoeringen laten bedrukken en bestellen. Van meshdoek tot lichtgewicht polyester textieldoek of standaard PVC doek. Ook in de afwerking zijn de mogelijkheden eindeloos: metalen of kunststof ringen, zomen én ringen of een tunnel. Bestel online bij De Groot – grootsgedrukt.nl op een tijdstip dat het u uitkomt. Via onze webshop laat u spandoeken bedrukken in hoge kwaliteit. Met één klik op de knop geeft u aan in welke uitvoering en hoeveel spandoeken u wilt bestellen. Upload uw eigen spandoek ontwerp en wij gaan ermee aan de slag. Als u advies op maat wenst, staan wij natuurlijk ook voor u klaar.

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotie drukwerk. 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of visitekaartjes: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Offerte aanvragen.

Spandoeken bestellen.