Groots gedaan
in Goudriaan.

Door kennis innovatief.

De Groot - grootsgedrukt.nl is een familiebedrijf dat al ruim 55 jaar staat voor kwaliteit en topservice. Ondanks onze lange geschiedenis staat innovatie hoog in het vaandel. Zo ondernemen we duurzaam en milieuvriendelijk. Uiteraard waarderen wij het ambacht, maar staat dat ons niet in de weg nieuwe, snellere of betere persen aan te schaffen zoals de KBA Rapida 106KBA Rapida 145 en de nieuwe KBA Rapida 106 X-8+L SW4 SPC ALV2. Daarbij onderscheidt u geen rasterpunten meer in uw drukwerk, zelfs bij zeer sterke vergroting, omdat we werken met het Sublima 170 of 190 raster. Waar wij begonnen als een drukkerij in Bijbelse boeken, zijn we uitgegroeid tot een van Nederlands vooraanstaande drukkerijen in het al het zakelijk en promotie drukwerk, naast boekdrukwerk uiteraard.

Klanten zijn onze ambassadeurs.

De Groot - grootsgedrukt wil u inspireren. Hoe groot of klein een order ook is, de beleving moet volgens ons altijd optimaal zijn. Wij ontzorgen onze klanten en denken met ze mee. Ook wanneer u online bestelt, controleren wij uw order nauwlettend en zullen wij passend adviseren als wij denken dat een alternatieve afwerking beter voor u werkt. Zo ervaart u het gemak van online bestellen, maar niet zonder de gedegen kennis van onze bevlogen medewerkers. Wij brengen de online en offline wereld samen naar een plek waar organisaties graag komen om hun drukwerk te bestellen. Enerzijds omdat zij bekend zijn met onze vlekkeloze kwaliteit, anderzijds omdat wij altijd passende drukwerkoplossingen bieden: van grootformaat drukwerk tot bijzondere afwerkingen.

Geschiedenis tot nu.

Drukken zit in ons DNA. De Groot - grootsgedrukt.nl is immers al ruim 55 jaar een bekende aan de Goudriaan. We startten ooit met theologische boeken en streekromans en groeiden van daar uit tot een fullservice drukkerij voor zakelijke partners. We zijn er voor stichting tot multinational en we houden rekening met alle specifieke wensen. We bieden uniek posterformaat drukwerk van maximaal 106 bij 145 centimeter, standaard tot zeer exclusief drukwerk voor een scherpe prijs, maar zonder ooit aan kwaliteit in te leveren. Wat u ook wilt drukken: wij drukken het groots.

 

Grootformaat specialist.
Uw poster of plafondhanger trekt direct de aandacht als u het in grootformaat drukt. Onze kwaliteitspersen zijn uniek met groottes tot 106x145 cm.
lees verder
Nieuwe drukpers.
Met de KBA Rapida 106 pers kunnen wij in razend tempo uw folders, flyers, magazines en brochures drukken.
lees verder
Nieuwe Koenig & Bauer 8 kleuren drukpers
Er gebeurt iets groots in onze drukkerij in Goudriaan. Deze week komen de eerste onderdelen van de allernieuwste aanwinst aan: een 8 kleuren Koenig & Bauer drukpers. De eerste 3 vo
lees verder