Laat uw landkaarten drukken bij De Groot.

Landkaarten, wegenkaarten en plattegronden; voor het drukken van deze speciale producten kunt u ook bij De Groot - grootsgedrukt.nl terecht. Met onze offset grootformaardrukpers kunnen wij maximaal een formaat van 106 bij 145 centimeter drukken. Dit is uniek in Nederland. Ook wanneer u kleine orders in offset wilt laten drukken kunt u bij ons terecht. Wij bundelen vergelijkbare orders van verschillende opdrachtgevers om ze gezamenlijk te drukken. Dit bespaart u geld, verkort de doorlooptijd en zorgt uiteindelijk voor een snelle levering van uw landkaarten. Door middel van slimme technieken worden de landkaarten en andere speciale producten na het ter perse gaan weer uit elkaar gehaald en in de juiste hoeveelheden op de verschillende locaties geleverd.

Landkaarten drukken

Jarenlange ervaring en expertise

Het drukken van boeken behoort nog steeds tot één van onze kerntaken, maar inmiddels hebben wij ons ook gespecialiseerd in een veel grotere variëteit aan drukwerk. Zo ook het drukken van landkaarten. Vele klanten, zoals landelijk bekende retailers en de detailhandel weten ons te vinden voor hun grootformaat drukwerk. Ook reclame-, marketing- en grafische bureaus werken graag met ons samen omdat zij de hoogstaande kwaliteit van De Groot - grootsgedrukt.nl waarderen. Belangrijk bij grootformaat drukwerk zoals het drukken van landkaarten, is dat er geen pixels zichtbaar zijn. Wij beschikken over Sublima 170 en 190 rasters, waardoor pixels op grootformaat drukwerk verleden tijd zijn.

Klimaatneutrale magazijnen voor de beste opslag

Een grote bestelling plaatsen, maar nog niet alle landkaarten nodig? Dat is geen probleem! Voor opslag kunt u gebruikmaken van onze geklimatiseerde magazijnen. In deze klimaatneutrale omgeving wordt de kwaliteit van de landkaarten optimaal behouden. Ook kunt u gemakkelijk via uw privé portaal een nieuwe levering afroepen. Met een simpele klik op de knop zijn de landkaarten snel bij u afgeleverd en wanneer de voorraad in ons magazijn op dreigt te raken, geven wij uiteraard een seintje. Zo kunt u beoordelen of wij de landkaarten nog eens door onze innovatieve offset persen halen.