Snel en kwalitatief folders drukken.

De Groot - grootsgedrukt.nl is één van de bekendste vellendrukkerijen in Nederland. Wij bieden nog steeds dezelfde service als ruim 50 jaar geleden, maar hebben onze producten onder een innovatieve loep genomen. Waar wij vroeger Bijbelleverancier waren, zetten wij deze ambachtelijke kennis en kunde nu in voor kwalitatief en modern drukwerk zoals het drukken van exclusieve folders. Met een nieuwe offset drukpers realiseren wij snelheden van 18.000 vellen per uur. Ook bezitten wij een grootformaat pers die een formaat van 104 bij 144 centimeter aankan, wat uniek is in Nederland.

Kwaliteit van papier tot raster.

Laat uw folders drukken op onze eigen papierlijn Greatex®. Dit scheelt u aanzienlijk in kosten en keuzestress en wij beloven dat we voor iedere uiting de geschikte papiersoort hebben. Kies bij het drukken van uw folder voor een gladde papiersoort of juist voor een subtiele structuur in de kleuren wit, naturel en ivoor. De Sublima 170 of 190 afwerking zorgt bovendien voor een rasterloze look. Hoe sterk u ook inzoomt, de gedrukte folder zal ononderbroken lijken voort te vloeien. Heeft u hulp nodig bij het aanleveren van een geschikt ontwerp dat tot in de rasterpunt perfect gedrukt kan worden, dan helpen onze adviseurs u graag.

Tot op de vouw nauwkeurig.

Naast het ontwerpen en kwalitatief drukken van uw folders is ook het juist vouwen van cruciaal belang om de juiste uitstraling te behouden. Kiest u voor een briefvouw, zigzag-, luik-, combinatie- of kruisvouw? Dat is uiteraard mede afhankelijk van het aantal pagina’s dat u nodig hebt, maar bedenk dat u met deze mogelijkheden ook een zeer excentrieke folder kunt realiseren. Helemaal bijzonder wordt uw folder met een gelamineerde cover of een oplossing met Spot UV-lak. Een unieke combinatie valt op in de schappen en bereikt de doelgroep zo optimaal. Ontmoet ons team en laat u adviseren.

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Complimentscards, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u kan contact opnemen voor een offerte op maat.

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot - grootsgedrukt.nl. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteitsboeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Folders bestellen.