Uw adviseur.

Ik ben Petra de Koster-Rodenhuis, al jaren commercieel actief in het grafische vak, met een grote adviserende rol aan bedrijven, instellingen, stichtingen, kerken, gemeentes en overheidsinstanties op het gebied van print- en online communicatie. Het oplossen van drukwerkvraagstukken en -behoeftes doe ik met veel gevoel en kennis. Vanaf uw vraag tot aan de levering van uw drukwerk sta ik u graag bij. Graag spreek ik met u verder in een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden van De Groot - grootsgedrukt.nl voor te stellen en u passend te adviseren. Ik maak graag kennis met u! Stuur me een bericht via p.dekoster@grootsgedrukt.nl

 

De 4 voordelen van het Sublima raster.
Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werken we met Sublima rastertechnologie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.
Lees meer
Drukgereed document aanleveren.
Het opmaken van een drukgerede PDF is de basis van uw schitterende drukwerk. We vertellen u graag hoe belangrijk de uitwisseling van bestanden tussen vormgever en drukkerij is.
Lees meer
Constante kleuren in printwerk.
In kleine oplage laten printen wordt nu nog aantrekkelijker door constante kleuren in het eindresultaat volgens ISO-12647.
Lees meer