Groots denken gewoon doen.

Uw adviseur.

Ik ben Petra de Koster-Rodenhuis, al jaren commercieel actief in het grafische vak, met een grote adviserende rol aan bedrijven, instellingen, stichtingen, kerken, gemeentes en overheidsinstanties op het gebied van print- en online communicatie. Het oplossen van drukwerkvraagstukken en -behoeftes doe ik met veel gevoel en kennis. Vanaf uw vraag tot aan de levering van uw drukwerk sta ik u graag bij. Graag spreek ik met u verder in een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden van De Groot - grootsgedrukt.nl voor te stellen en u passend te adviseren. Ik maak graag kennis met u! Stuur me een bericht via p.dekoster@grootsgedrukt.nl

 

Achter de schermen van de drukkerij.
Voor Business Tips maakten we een item achter de schermen, waarin oprichter Floor de Groot u meeneemt door de drukkerij.
Bekijk video
Groots zichtbaar met spandoeken.
Wie u bent en wat u te bieden heeft, vertelt u eenvoudig met een bedrukt spandoek. Marissa Krens neemt u mee in de materiaalsoorten en afwerkingen.
Bekijk video
Bedrukte kalenders.
Een leuk relatiecadeau nodig waar uw klant een jaar lang plezier van heeft? Collega Harold vertelt u over onze bedrukte kalenders.
Bekijk video