Wire-o boeken drukken.

Wire-o boeken zijn perfect voor het binden van een naslagwerk, handleidingen, hand-outs en brochures. Een groot voordeel is dat een wire-o boek openvalt, terwijl een gebonden of geniete brochure weer dicht valt. Dit is erg handig als uw klanten tijdens een workshop aantekeningen maken in de hand-out, of als u een kookboek uitbrengt die op het aanrecht of een standaard open moet blijven liggen. En we maken het u nu extra makkelijk, want u bestelt uw wire-o boeken zonder gedoe in onze webshop. Uiteraard is het geen probleem als u ons belt voor extra advies. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen.

Wire-o boeken drukken

Wire-o inbinden en printen

Het inbinden in de wire-o vorm heeft vele voordelen. Het wordt voor zowel kleine als grote documenten gebruikt. De ringband maakt het kenmerkend en brengt het voordeel mee dat het boek naar buiten valt. U kunt niet alleen boeken in wire-o krijgen, maar ook brochures, kalenders, naslagwerken en scripties. Daarnaast is het voor bedrijven ook handig ter promotie op een beurs of evenement.

Drukwerk mogelijkheden wire-o 

Het inbinden van uw drukwerk in wire-o brengt verschillende keuzes mee. In onze webshop heeft u de verschillende mogelijkheden om te kiezen tussen de volgende formaten: 

  • A4 (210 x 297 mm)
  • A4 liggend (297 x 210 mm)
  • Carré L (210 x 210 mm)
  • A5 (148 x 210 mm)
  • A5 liggend (210 x 148 mm)
  • Carré M (148 x 148 mm)
  • A6 (105 x 148 mm)
  • A6 liggend (148 x 105 mm)
  • Din large (98 x 210 mm)
  • Din lage liggend (210 x 98 mm)

 

Gewicht en pagina's

De keuze in het gewicht van het papier is 135, 170 en 250 gram zowel mat als glanzend. Het aantal pagina’s begint bij 8, in de webshop, en eindigt bij 60. Mocht uw pagina aantal afwijken van deze aantallen, kunt u altijd contact opnemen met onze klanten service. Bekijk alle mogelijkheden hier in de webshop. 

Afwerking op maat

De Groot - grootsgedrukt.nl is gespecialiseerd in het binden van wire-o boeken. Onze experts denken graag met u mee over de afwerking. Staand of liggend, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt en in A4- of A5-formaat? Het is allemaal mogelijk! Laat uw wire-o boeken drukken op onze eigen papierlijn Greatex®. Kies bijvoorbeeld voor een gladde papiersoort of eentje met subtiele structuur in de kleuren wit, naturel en ivoor. Met een afwerking op maat krijgt u altijd een wire-o boek met een bijzondere uitstraling, ongeacht de gewenste oplage.

Een speciale omslag

De kaft van uw wire-o boeken maakt uw boekwerk uniek. Het is dan ook logisch dat u hier extra zorg aan besteedt. Wij begrijpen het belang van bijzonder drukmateriaal dat in het oog springt en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een opdruk in bladgoud of de cover uit foam met foliedruk vervaardigen? Of liever een neutrale look? Uiteraard kunt u ook kiezen voor de gangbare cover van mat of glanzend papier, van karton in diverse diktes, een gesatineerde cover of helemaal geen omslag. De mogelijkheden van ons drukwerk zijn onbegrensd. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken bij het drukken van uw wire-o boeken.

Neem contact op

Heeft u een vraag over de bezorging of afwikkeling van uw boek? Neem contact op met onze relatiemanagers of neem een kijkje bij ons in de webshop. Bekijk de mogelijkheden in de webshop en vraag in de livechat meer aan onze klantenservice.