Wire-o boeken drukken.

Wire-o boeken zijn perfect voor het binden van een naslagwerk, handleidingen, hand-outs en brochures. Een groot voordeel is dat een wire-o boek openvalt, terwijl een gebonden of geniete brochure weer dichtvalt. Dit is erg handig als uw klanten tijdens een workshop aantekeningen maken in de hand-out. Of denk aan een kookboek dat op het aanrecht of op een standaard open moet blijven liggen.

Wire-o boeken drukken

Wire-o inbinden en printen

Het inbinden in de wire-o vorm heeft vele voordelen. Het wordt voor zowel kleine als grote boeken gebruikt. En u kunt niet alleen boeken in wire-o krijgen, maar ook wire-o brochures, kalenders, scripties en wire-o magazines. Daarnaast is het voor bedrijven ook handig ter promotie op een beurs of evenement.

 Wij drukken alle soorten (boek)pagina’s én binden ze in met de bekende metalen ringband.

Drukwerkmogelijkheden wire-o

U bestelt supermakkelijk een wire-o boek in onze webshop. In enkele stappen kiest u tussen alle drukwerkmogelijkheden van een wire-o boek. Kies het formaat, gramsgewicht van het papier, aantal pagina’s, het type cover en voor een staan of liggend model. In enkele klikken bent u klaar. Maar komt u ergens niet helemaal uit? U mag ons altijd bellen voor extra advies.

Formaten

Of u nu een volledig boek of een klein wire-o boekje wilt laten drukken en inbinden, voor elk formaat kunt u bij ons terecht. In onze webshop vindt u de standaard wire-o-formaten:

  • A4 (210 x 297 mm)
  • A4 liggend (297 x 210 mm)
  • Carré L (210 x 210 mm)
  • A5 (148 x 210 mm)
  • A5 liggend (210 x 148 mm)
  • Carré M (148 x 148 mm)
  • A6 (105 x 148 mm)
  • A6 liggend (148 x 105 mm)
  • Din large (98 x 210 mm)
  • Din large liggend (210 x 98 mm)

Wilt u een afwijkend formaat? Ook dat kan! Buiten onze webshop om zijn er nog veel meer formaten mogelijk. Met één telefoontje naar onze klantenservice ontdekt u wat er nog meer kan.

Gewicht en pagina's

De keuze in het gewicht van het papier is 135, 170 en 250 gram zowel mat als glanzend. Het aantal pagina’s begint bij 8, in de webshop, en eindigt bij 60. Mocht uw pagina aantal afwijken van deze aantallen, kunt u altijd contact opnemen met onze klanten service. Bekijk alle mogelijkheden hier in de webshop. 

Afwerking op maat

De Groot - grootsgedrukt.nl is gespecialiseerd in het binden van wire-o boeken. Onze experts denken graag met u mee over de afwerking. Staand of liggend, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt en in A4- of A5-formaat? Het is allemaal mogelijk! Laat uw wire-o boeken drukken op onze eigen papierlijn Greatex®. Kies bijvoorbeeld voor een gladde papiersoort of eentje met subtiele structuur in de kleuren wit, naturel en ivoor. Met een afwerking op maat krijgt u altijd een wire-o boek met een bijzondere uitstraling, ongeacht de gewenste oplage.

Een speciale omslag

De kaft van uw wire-o boeken maakt uw boekwerk uniek. Het is dan ook logisch dat u hier extra zorg aan besteedt. Wij begrijpen het belang van bijzonder drukmateriaal dat in het oog springt en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een opdruk in bladgoud of de cover uit foam met foliedruk vervaardigen? Of liever een neutrale look? Uiteraard kunt u ook kiezen voor de gangbare cover van mat of glanzend papier, van karton in diverse diktes, een gesatineerde cover of helemaal geen omslag. De mogelijkheden van ons drukwerk zijn eindeloos. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken bij het drukken van uw wire-o boeken.

Vragen over wire-o boeken?

Heeft u een vraag over de bezorging of afwikkeling van uw wire-o boek? Neem contact op met onze relatiemanagers of neem een kijkje bij ons in de webshop. Bekijk de mogelijkheden in de webshop en vraag in de livechat meer aan onze klantenservice.