Digitaal drukwerk dat aan alle kwaliteitseisen voldoet

Groots gedaan
in Goudriaan.

Digitaal drukwerk: kleine oplagen, groot voordeel.

Met digitaal drukwerk leveren wij maatwerk vanaf een exemplaar. Dat kan standaard drukwerk zijn of zeer exclusief. Door voor digitaal drukwerk te kiezen, bespaart u bij kleine oplages aanzienlijk in kosten zonder op kwaliteit of service in te leveren. Kleine opdrachten, maar ook variabel drukwerk wordt zo zeer rendabel. Iedere afdruk kan worden voorzien van een andere kleur, afbeelding of tekst. U bestelt digitaal drukwerk ook eenvoudig via onze webshop.

Milieuvriendelijk digitaal drukwerk.

De Groot - grootsgedrukt.nl is gecertificeerd voor milieuvriendelijk drukwerk. Het gaat om de ISO-12647 certificering. Milieuvriendelijk drukwerk omvat alle productieafdelingen binnen De Groot - grootsgedrukt.nl die werkzaam zijn binnen het ontwerpen, vormgeven, drukken, afwerken, opslaan en distribueren van drukwerk. Met milieuvriendelijk drukwerk houden wij ons ook aan het milieu- en afvalbeleid, denk hier aan het scheiden van de afvalstromen. De natuurlijke polderomgeving waar we gevestigd zijn, versterkt het gevoel dat we trots en zuinig moeten zijn op onze natuurlijke leefwereld. De Groot - grootsgedrukt.nl produceert tot slot full colour drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647-1/2:2008. Met deze standaard voor de productie van full colour offset drukwerk kunnen we een hoog, constant en voorspelbaar kwaliteitsniveau garanderen. Deze certificeringen bieden vele voordelen voor u:

De kwaliteit van ons digitaal drukwerk ligt continu op een hoog niveau

  • Het resultaat van ons drukwerk is beter voorspelbaar 
  • Bij herhalingsorders zijn kleurverschillen tot een minimum beperkt 
  • De aanlevering van een certified PDF en de bijbehorende kleurproef zorgen voor een doorzichtige communicatie tussen vormgever, opdrachtgever en drukker 
  • Bestanden zijn eenvoudig uitwisselbaar tussen bedrijven die volgens ISO-standaard werken.

Digitaal drukwerk afnemen via privé portaal.

U heeft jaarlijks misschien veel drukwerk dat in verschillende oplages op diverse locaties moet worden afgeleverd. Vaak hebben deze filialen allemaal bedrijfsspecifieke eigenschappen die op het drukwerk terug moeten komen. Wij kennen deze uitdaging en verzorgen al jaren het fulfillment voor grote bedrijven, retailers en overheidsorganisaties. Door onze portalen waarop u een privé-omgeving kunt creëren met templates, voorraadbeheer en digitaal drukwerk op afroep aanvraagt, maken wij het u bovendien helemaal eenvoudig. Hiermee wordt het complete proces geautomatiseerd en de foutmarge geminimaliseerd: van barcode tot levering. Overigens blijft onze service hierbij overeind: wij adviseren u met plezier over de keuze tussen offset en digitaal drukwerk, afwerkingen, papiersoorten en alle andere vragen die u heeft.

 

ISO-12647.
De Groot produceert full colour offset drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647 om een voorspelbaar kwaliteitsniveau te garanderen.
lees verder
CO2-neutraal produceren.
Door het energieverbruik terug te brengen en meer duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot.
lees verder
Inspiratievideo.
Collega en inkoper Ron van Arkel legt in de video uit dat effectieve communicatie begint met enveloppen in uw eigen huisstijl!
lees verder