Briefpapier drukken.

Val op met gedrukt briefpapier. Een pakkende huisstijl is onvolledig zonder bijpassend briefpapier. Hiermee straalt uw bedrijf op alle vlakken ondernemerschap en professionaliteit uit. Hans Boer is drukker bij De Groot - grootsgedrukt.nl en kent het ambacht op zijn duimpje. “Alle mogelijke soorten, maten en stijlen heb ik door de jaren voorbij zien komen. En dat moet ook. Een pakkende huisstijl die opvalt en beklijft, is onvolledig zonder bijpassend gedrukt briefpapier. Wij zijn onder meer gespecialiseerd in het drukken van huisstijl briefpapier waarbij complexe ontwerpen geen probleem zijn. We luisteren oplettend naar uw wensen en adviseren nauwkeurig. Daarbij waarderen wij het ambacht, maar leveren innovatief maatwerk van hoogstaande kwaliteit."

Briefpapier in huisstijl drukken

Een volledige huisstijl met het juiste briefpapier

Briefpapier met een karakteristiek design dient als herkenningspunt voor uw bedrijf. Bij De Groot - grootsgedrukt.nl kennen wij het belang van een passend en mooi ontwerp. Staat uw bedrijf voor duurzaam ondernemen? Dan past gerecycled, eco-papier perfect bij uw firma. Wanneer u een creatieve onderneming heeft en op wilt vallen, kiest u voor een sjieke afwerking. De vloeibare inkt maakt uw briefpapier uniek. Van landelijke advocatenbureaus tot modieuze reclamebureaus, wij vinden altijd de stijl die bij uw bedrijf en klantenkring past. Kies uit verschillende groottes en papiersoorten waaronder onze unieke, eigen papierlijn: Greatex®.

Duurzame certificaten

De Groot - grootsgedrukt.nl staat voor het duurzaam drukken van uw briefpapier. Wij zijn ISO-12647 gecertificeerd. Voor het drukken hanteren wij internationale keurmerken voor een modern kwaliteitsmanagementsysteem, een actief milieubeleid en colour management maakt ons een maatschappelijk verantwoorde onderneming. Ruim 98 procent van onze producten wordt gerecycled, wat ons een interessante partner maakt voor duurzame bedrijven en de overheid. Daarnaast zijn wij FSC® gecertificeerd (SKH-COC-000495). Dit betekent dat al onze papierproducten uit een verantwoord beheerd bos komen. En door onze CO2 neutrale afvalverwerking krijgen alle producten een tweede leven in een nieuwe uitvoering. Uw briefpapier wordt op deze manier verantwoord gedrukt.