FSC keurmerk De Groot grootsgedrukt.nl

Groots gedaan
in Goudriaan.

FSC® gecertificeerd. 

De Groot - grootsgedrukt.nl is sinds januari 2007 officieel FSC® gecertificeerd (SKH-COC-000495). Concreet betekent dit dat we papiersoorten en andere materialen gebruiken waarbij verantwoord bosbeheer gegarandeerd is. Sinds 2016 hebben wij ook het certificaat voor FSC® keurmerkgebruik in ons bezit. Door het FSC®-keurmerk op uw drukwerk te vermelden, draagt u uit verantwoord bosbeheer te steunen. De organisatie Forest Stewardship Council (FSC) controleert het bosbeheer en de handelsketen over de hele wereld.

Sneller uw FSC® keurmerk.

Het aanvragen van het gebruik van het FSC® logo bij de certificerende instantie behoort sinds we het certificaat FSC® keurmerkgebruik hebben tot het verleden. Wij doen dit namelijk in eigen huis. Dit heeft voor u enkele directe voordelen; u betaalt geen extra kosten voor het FSC® keurmerkgebruik, u draagt naar buiten uit dat ook ú verantwoord bosbeheer steunt en het levert geen vertraging op in het drukwerkproces. Goedkeuring op het plaatsen van het FSC® logo op uw drukwerk is een kwestie van enkele minuten, waardoor het drukproces geen verdere vertraging oplevert. Door FSC® papiersoorten te kiezen kunnen toekomstige generaties ook van hout- en papierproducten gebruik blijven maken.

Aanvragen FSC® keurmerk.

Hoe vraagt u makkelijk het FSC® keurmerk aan:
• Wij leveren u ons FSC® logo aan met de bijbehorende instructies
• Na plaatsing van het FSC® logo stuurt u ons een PDF van de pagina toe
• Wij controleren op juist gebruik hiervan en verlenen onze goedkeuring hierop
• Alle correspondentie hierover archiveren wij volgens de richtlijnen van FSC® Nederland

Het is zeker de moeite waard om het FSC® logo op uw uitingen te vermelden en verantwoord bosbeheer te steunen. Heeft u nog vragen over het FSC® keurmerkgebruik? Neem gerust contact met ons op.

 

Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
lees verder
Maatschappelijk Verantwoord.
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten op mens en milieu.
lees verder
CO2-neutraal produceren.
Door het energieverbruik terug te brengen en meer duurzame energie te gebruiken, verminderen wij actief de CO2-uitstoot.
lees verder