Gespecialiseerd in campagne drukwerk.

Heeft u een grote campagne op de planning staan en wilt u het drukken van uw promotiemateriaal overzichtelijk op één plek onderbrengen? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het drukken van uw campagnemateriaal. Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl, vat het voor u samen: “Postersbrochuresflyersfoldersmagazines: u bedenkt het, wij drukken het”. Zo kunt u geheel op maat uw campagne samenstellen. Wij werken alleen met milieuvriendelijke papiersoorten en bieden diverse afwerkingsvormen aan voor de finishing touch.

Campagnes drukken

Last minute bestelling

Op korte termijn een campagne plannen en bij ons drukken is ook geen enkel probleem. Met onze offset KBA drukpers drukken we uw kwaliteitsdrukwerk in 18.000 vellen per uur. Last minute een grote hoeveelheid flyers, brochures of posters nodig? U bestelt het direct in onze online webshop en binnen no time heeft u uw campagne materiaal op de juiste locaties liggen voor verspreiding. Heeft u een privé portaal bij De Groot - grootsgedrukt.nl dan is het mogelijk om templates klaar te zetten waar de diverse filialen bedrijfseigen kenmerken aan kunnen toevoegen. Met een klik op de knop bestellen zij de gewenste hoeveelheid posters, flyers en overig campagnemateriaal en ontvangen ze het snel op locatie. Heeft u het gedrukte materiaal nog even niet nodig, dan kunt u deze opslaan in ons klimaatvriendelijke magazijn.

Kies voor kwaliteitspapier

Bestaat uw campagne uit diverse promotiematerialen en krijgt u keuzestress bij het bepalen van de juiste kleuren, afwerkingen en het beste papiersoort? Maak dan een afspraak met één van onze adviseurs. Zij kunnen u ook alles vertellen over onze voordelige en milieuvriendelijke papierlijn Greatex®. Dit is een kwaliteitspapierlijn met een ruim assortiment zodat er voor iedere uiting een geschikte papiersoort is. Door voor onze eigen papierlijn te kiezen, kiest u voor kwaliteit en duurzaamheid. Wij hebben oog voor detail en drukken alleen milieuvriendelijk materiaal voor uw campagne.