Ansicht- en wenskaarten drukken.

Blijft uw bedrijf in de zomervakantie gewoon doorwerken? Laat het uw klantenbestand weten met een leuke ansichtkaart vanaf kantoor in plaats van zo’n jaloersmakend kiekje vanaf een ver gelegen eiland. Ansichtkaarten kunnen op verschillende gelegenheden perfect worden ingezet. U kunt een oplage laten drukken om klanten persoonlijk te feliciteren met hun verjaardag, huwelijk of een bedrijfsverhuizing. Ontwerp een leuke kaart in uw huisstijl en u komt altijd attent voor de dag. Ook behoren het drukken van wenskaarten op de geijkte momenten als de feestdagen of ter aankondiging van jullie nieuwe huisstijl of bedrijfsverhuizing tot de mogelijkheden. Uiteraard bestelt u uw wenskaarten zeer eenvoudig via onze webshop.

Ansichtkaarten drukken

Ansichtkaart drukken op exclusief papier

“Drukken zit in ons DNA. Dit doen wij al meer dan 50 jaar,” vertelt Marcel Pickkers, Teamcoördinator Relatiemanagers bij De Groot - grootsgedrukt.nl, gepassioneerd. “Dit zorgt voor gedegen kennis, maar voedt ook onze honger naar innovatie. We willen keer op keer nieuwe kwaliteit aan ons drukwerk toevoegen. Zo ontwikkelden we onze eigen papierlijn Greatex®. U heeft de keuze uit verschillende types die ieder gekenmerkt worden door verschillende kwaliteitskenmerken. Zo geeft u de ansichtkaart een stijl mee die past bij de boodschap en uw bedrijfsimago. Uiteraard voldoet onze papierlijn aan onze belangrijke milieustandaarden. Daarbij verliezen wij de scherpe prijs niet uit het oog. Laat uw ansichtkaarten drukken op exclusief papier.”

Ook logistiek van hoge kwaliteit

“Nazorg is een essentieel onderdeel van onze dienstverlening. Wij houden het verzendproces dan ook nauwgezet in de gaten. Het drukwerk wordt zorgvuldig verpakt zodat het ongeschonden op locatie aankomt. Pakketten gaan bij ons alleen kant-en-klaar de deur uit. Dit betekent dat wij eventuele bijsluiters insteken en andere producten toevoegen. Vervolgens verzenden we uw ansichtkaarten door middel van een door u aangeleverde adressenlijst. Zo komt iedere kaart snel op de juiste plek aan en kost het u geen zorgen. Wilt u de ansichtkaarten in bundels op verschillende filialen geleverd hebben dan kan dat uiteraard ook. Zo verzendt u de kaarten op momenten waarop het u uitkomt.