Brochures milieuvriendelijk drukken. 

“Complexe informatie komt beter over op papier dan online. U doet er dan ook goed aan voor opvallend en kwalitatief drukwerk te kiezen wanneer u een brochure laat drukken”, vertelt Marcel Oudhuizen, onze drukker, gepassioneerd. “Door onze innovatieve, nieuwe offset drukpers die tot 18.000 vellen per uur kan verwerken, leveren wij snel en kwalitatief brochures. De Sublima 170 of 190 afwerking perfectioneert de brochure bovendien tot op rasterniveau. Geen papierformaat valt buiten ons bereik en u hebt ruime keuze uit onze eigen papierlijn Greatex®. Zo maakt u een vliegende start bij het creëren van een opvallende brochure die perfect bij uw bedrijfsimago aansluit.” 

Passende afwerking. 

“Uiteraard drukken wij van zwart-wit tot full colour. Dat mag geen nieuws zijn. Toch willen wij onze klanten altijd meer bieden. Dat maakt hen ook onze beste ambassadeurs. We leveren daarom verschillende afwerkingsvormen zoals een geniete brochure, gelijmd, gebonden, wire-o of met oognieten. Bovendien is het mogelijk een losbladige brochure te laten drukken. Bij ons bent u verzekerd van een compleet gepersonaliseerd product. Wij helpen u ook met plezier om verschillende facetten van reclamewerk samen te voegen. Zo plakken wij monstermateriaal op uw brochure, of kunnen we losse brochures en bijsluiters vergaren en insluiten. De juiste order komt uiteindelijk op de juiste adressen in afgesproken hoeveelheid. Zo kan ieder depot direct aan de slag met het nieuwe promotie drukwerk

Bestel uw brochures online via de webshop. 

Via onze webshop bestelt u brochures gewoon online in ieder standaard formaat en afwerking. Zo kiest u eenvoudig voor de juiste afmetingen en afwerkingen. “De juiste aanleverspecificaties kunt u eenvoudig downloaden. Daarnaast worden uw bestanden altijd gecontroleerd voordat ze naar de drukpers gaan. Zo bent u verzekerd van de perfecte kwaliteit die u van ons gewend bent.”

 

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Complimentscards, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u kan contact opnemen voor een offerte op maat.

Buitenreclame.

Met ons assortiment aan buitenreclame kunt u zowel binnen als buiten uw pand de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Spandoeken en bouwhekdoeken zijn bovendien niet alleen als promotiemiddel zeer geschikt, maar ook functioneel inzetbaar. 

U bestelt uw buitenreclame heel gemakkelijk in de webshop of u kunt contact opnemen voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen.

Brochures bestellen.