Promotie met De Groot.

Roll-up banners zijn een duidelijk en trendy promotiemiddel voor uw bedrijf. Ideaal voor op beurzen en bij presentaties, maar ook leuk als aankleding van uw bedrijfspand. Bij De Groot - grootsgedrukt.nl bestelt u ze in de webshop in allerlei formaten en materiaalsoorten. Ook voor ander promotie drukwerk bent u bij ons op de goede plek. Van kleine stickers tot grootformaat posters of van brochure tot ansichtkaarten: wij drukken het graag voor u. 

Advies voor uw roll-up banners.

De Groot - grootsgedrukt.nl is een familiebedrijf en onze bedrijfsvoering is nog steeds gericht op het bouwen van persoonlijke relaties met onze klanten. Met ruim 50 jaar ervaring zorgen onze drukwerk experts ervoor dat het eindresultaat van uw roll-up banner altijd voldoet aan uw wensen. Met hun passie en bevlogenheid voor het vak geven ze u met plezier vakkundig advies. Onze adviseurs gaan graag om tafel om de mogelijkheden met u door te nemen.

Direct herkenbaar.

Roll-up banners moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. Dat geldt ook voor uw andere huisstijl drukwerk. Bij De Groot – grootsgedrukt.nl kunnen we uw huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen drukken. Als u meerdere filialen heeft die elke hun eigen templates hebben bieden we tevens een persoonlijk portaal aan waar u dit kunt coördineren. Wel zo gemakkelijk. Over het gebruiksgemak van uw roll-up banners hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Ze worden namelijk altijd aan u geleverd met een gratis draagtas.

 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of visitekaartjes: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Buitenreclame.

Met ons assortiment aan buitenreclame kunt u zowel binnen als buiten uw pand de herkenbaarheid van uw bedrijf te vergroten. Spandoeken en bouwhekdoeken zijn bovendien niet alleen als promotiemiddel zeer geschikt, maar ook functioneel inzetbaar. 

U bestelt uw buitenreclame heel gemakkelijk in de webshop of u kunt contact opnemen voor een offerte op maat.

Offerte aanvragen.

Roll-up banners bestellen.