Roll-up banners als eye-catcher.

Roll-up banners zijn een duidelijk en trendy promotiemiddel voor uw bedrijf. Ideaal voor op beurzen en bij presentaties, maar ook leuk als aankleding van uw bedrijfspand. Bij De Groot - grootsgedrukt.nl bestelt u ze in de webshop in allerlei formaten en materiaalsoorten. Ook voor ander promotie drukwerk bent u bij ons op de goede plek. Van kleine stickers tot grootformaat posters of van brochure tot ansichtkaarten: wij drukken het graag voor u.

Roll-up banners bedrukken

Advies voor uw roll-up banners

De Groot - grootsgedrukt.nl is een familiebedrijf en onze bedrijfsvoering is nog steeds gericht op het bouwen van persoonlijke relaties met onze klanten. Met ruim 50 jaar ervaring zorgen onze drukwerk experts ervoor dat het eindresultaat van uw roll-up banner altijd voldoet aan uw wensen. Met hun passie en bevlogenheid voor het vak geven ze u met plezier vakkundig advies. Onze adviseurs gaan graag om tafel om de mogelijkheden met u door te nemen.

Direct herkenbaar

Roll-up banners moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. Dat geldt ook voor uw andere huisstijl drukwerk. Bij De Groot – grootsgedrukt.nl kunnen we uw huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen drukken. Als u meerdere filialen heeft die elke hun eigen templates hebben bieden we tevens een persoonlijk portaal aan waar u dit kunt coördineren. Wel zo gemakkelijk. Over het gebruiksgemak van uw roll-up banners hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Ze worden namelijk altijd aan u geleverd met een gratis draagtas.