Promotie met bedrukte hekwerkdoeken.

“Het drukken van zakelijk drukwerk en huisstijl drukwerk behoort nog steeds tot één van onze kerntaken, maar inmiddels hebben wij ons breder gespecialiseerd in promotie drukwerk”, aldus Martijn Olsthoorn, relatiemanager bij De Groot – grootsgedrukt.nl. “Zo kunt u bij ons ook terecht voor buitenreclame als hekwerkdoeken, dranghekbanners en bouwhekbanners.” Dit fungeert niet alleen als functionele afzetting, maar is ook ideaal om uw boodschap bij een specifieke doelgroep onder de aandacht te brengen tijdens een evenement, festival of op een bouwplaats. Naast promotie kan een bedrukte bouwhekbanner ook ingezet worden als bewegwijzering.

Hekwerkdoeken bedrukken

Kies het juiste materiaal

Bestel online uw hekwerkdoeken bedrukt met eigen print. Kies het voor u gewenste materiaal dat geschikt is voor binnen- en/of buiten gebruik, tijdelijke of meer duurzame toepassing, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukking, niet doorschijnend of transparant is. De formaten en afwerking van de doeken zijn naar uw voorkeur te selecteren. Met een prachtige full colour print, uw merknaam of logo veranderen wij een saai hekwerk in een geweldig communicatiemiddel.

Advies in buitenreclame

Wij geven graag advies over onze mogelijkheden in bedrukking. Omdat wij begrijpen dat het soms moeilijk is om het beste materiaal, de juiste kleurstelling en de mooiste afwerking te kiezen zonder direct het eindresultaat te zien. Of het nu een vlag, spandoek of bouwhekdoek is, wij inspireren u graag passend bij uw huisstijl en imago. Neem contact op met onze adviseurs of vraag alvast een gratis inspiratiekaart aan, zodat u een beeld krijgt van de materialen die gebruikt worden voor buitenreclame.