De Groot inspireert en helpt u graag verder met passend drukwerk advies of u nu een standaardoplossing of exclusief materiaal wenst.

Groots gedaan
in Goudriaan.

Klantoplossingen in goed drukwerk advies.

Een goede drukker inspireert en gaat iedere dag voor de hoogst haalbare kwaliteit van het moment. Hij of zij kent de veranderingen in zijn vak en enthousiasmeert over innovatie. Onze professionals gunnen u de beste oplossingen van standaard tot exclusief drukwerk en geven altijd passend drukwerk advies. “Met ruim 50 jaar kennis in één pand, past het eindresultaat altijd bij uw wensen, bedrijf en huisstijl”, aldus Frans van Rossem, relatiemanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “En omdat onze klanten onze beste ambassadeurs zijn, bieden wij ze nog veel meer dan alleen drukwerk advies. Zo bestelt u het drukwerk eenvoudig in onze webshop, verzorgen wij voorraadbeheer in geklimatiseerde magazijnen en organiseren wij inspiratiesessies en -events.”

Advies op maat.

Is de informatie online voor u toch wat te abstract en bent u op zoek naar exclusief drukwerk dat naadloos aansluit op uw wensen, dan staan onze accountmanagers direct voor u klaar met passend drukwerk advies. In een vroeg stadium kunnen zij al adviseren over een efficiënte productie. Voor landelijk bekende organisaties en ketens beheren wij bovendien de huisstijl en voorraden. Eenvoudig bedrijfseigen kenmerken aanpassen kan een klant in het privé portaal en met één druk op de knop ontvangt u het drukwerk op iedere gewenste locatie in Nederland of daarbuiten. In onze geklimatiseerde magazijnen bewaken wij uw voorraad in grote oplagen. Dit kan een groot financieel voordeel bieden. Het afroepen van een levering of het regelen van een indruk, kunt u online 24 uur per dag verrichten. De afhandeling verloopt vervolgens volledig automatisch.

Zendingen die bij uw opdracht passen.

Antonio Mastromatteo is logistiek medewerker bij De Groot - grootsgedrukt.nl. Hij is onder andere verantwoordelijk voor het afleveren van het juiste drukwerk in de afgemeten hoeveelheden op de specifieke locaties. “Het leveren van drukwerk is vakwerk dat vraagt om een gerichte benadering. Bij iedere order maken wij de afweging welk type verzending het beste past. Dit is afhankelijk van hoeveelheid, afstand en de afleverlocaties. Hierbij denken wij altijd aan een lage milieubelasting. Veel zendingen worden door vaste logistieke partners bezorgd die door middel van groupage en modern materieel efficiënt werken. Voor spoedleveringen en bezorgingen die speciale aandacht nodig hebben, bieden wij aanvullend transport in eigen beheer in de vorm van een vrachtwagen en verlengde bestelbussen.”

Privé portaal voor persoonlijk gemak.

Via het klantenweb, uw privé portaal, bestelt u direct een nieuwe lading briefpapier of laat u persoonlijke visitekaartjes drukken voor uw nieuwe medewerker door enkel de gegevens in het template aan te passen. Wat op voorraad ligt roept u direct af op de gewenste hoeveelheid. Op zoek naar een oude offerte? Stof happen in de archiefkasten van de administratie is er niet meer bij met het overzichtelijke besteloverzicht in het portaal.

 

Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
lees verder
Onze mensen.
Samen met mijn collega's adviseer ik u graag over het drukwerk dat wij u kunnen leveren; van aanvraag tot verzending.
lees verder
Inspiratievideo.
Collega en inkoper Ron van Arkel legt in de video uit dat effectieve communicatie begint met enveloppen in uw eigen huisstijl!
lees verder