Mogelijkheden van gedrukte plafondhangers.

Plafondhangers zijn perfect om uw klanten op de hoogte te brengen van scherpe aanbiedingen of nieuw producten. “Maar ze zijn ook uitstekend functioneel inzetbaar als bewegwijzering door uw winkelpand of als welkomstbordje bij uw beursstand”, aldus Wim van Oorschot, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “Het is dan ook niet voor niets dat u plafondhangers op steeds meer plekken in gebruik ziet.” Heeft u een groots project op de agenda staan en wilt u het drukken van uw plafondhangers en andere drukwerkproducten op één plek onder brengen? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden.

Transport met gerichte benadering.

We verzenden uw plafondhangers en ander drukwerk altijd gratis en blanco. Hiermee gaan we niet overhaast te werk, want we willen het milieu niet onnodig belasten. We zorgen altijd voor een gerichte benadering en een geoptimaliseerde planning van onze routes. Zodoende voorkomen we onzinnige kilometers over de weg. Tevens proberen we alle orders, die door heel Nederland vervoerd worden, zo veel mogelijk te bundelen. Zo bent u er zeker van dat het gehele verzendtraject van uw plafondhangers op een verantwoorde manier verloopt.

Een echt familiebedrijf.

De Groot - grootsgedrukt.nl begon ruim 50 jaar geleden als een klassieke boekendrukkerij. Ondanks onze lange geschiedenis heeft innovatie al die jaren hoog in het vaandel gestaan. Door op zoek te gaan naar nieuwe drukwerktechnieken is het assortiment snel uitgebreid met flyers, folders en magazines. Ook is ons assortiment buitenreclame, met onder meer plafondhangers, daar aan toegevoegd. Zo proberen we onze klanten telkens weer een totaalpakket aan drukwerkproducten aan te bieden. Meer weten over onze plafondhangers? Aarzel niet contact op te nemen.

 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of visitekaartjes: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot - grootsgedrukt.nl. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteitsboeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Plafondhangers bestellen.