Mogelijkheden van gedrukte plafondhangers.

Plafondhangers zijn perfect om uw klanten op de hoogte te brengen van scherpe aanbiedingen of nieuw producten. “Maar ze zijn ook uitstekend functioneel inzetbaar als bewegwijzering door uw winkelpand of als welkomstbordje bij uw beursstand”, aldus Wim van Oorschot, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl. “Het is dan ook niet voor niets dat u plafondhangers op steeds meer plekken in gebruik ziet.” Heeft u een groots project op de agenda staan en wilt u het drukken van uw plafondhangers en andere drukwerkproducten op één plek onder brengen? Onze experts staan voor u klaar om u te adviseren en te begeleiden.

Plafondhangers bedrukken

Transport met gerichte benadering

We verzenden uw plafondhangers en ander drukwerk altijd gratis en blanco. Hiermee gaan we niet overhaast te werk, want we willen het milieu niet onnodig belasten. We zorgen altijd voor een gerichte benadering en een geoptimaliseerde planning van onze routes. Zodoende voorkomen we onzinnige kilometers over de weg. Tevens proberen we alle orders, die door heel Nederland vervoerd worden, zo veel mogelijk te bundelen. Zo bent u er zeker van dat het gehele verzendtraject van uw plafondhangers op een verantwoorde manier verloopt.

Een echt familiebedrijf

De Groot - grootsgedrukt.nl begon ruim 50 jaar geleden als een klassieke boekendrukkerij. Ondanks onze lange geschiedenis heeft innovatie al die jaren hoog in het vaandel gestaan. Door op zoek te gaan naar nieuwe drukwerktechnieken is het assortiment snel uitgebreid met flyers, folders en magazines. Ook is ons assortiment buitenreclame, met onder meer plafondhangers, daar aan toegevoegd. Zo proberen we onze klanten telkens weer een totaalpakket aan drukwerkproducten aan te bieden. Meer weten over onze plafondhangers? Aarzel niet contact op te nemen.