Disclaimer.

Ten aanzien van het raadplegen en het gebruik van de website grootsgedrukt.nl van De Groot Drukkerij bv te Goudriaan gelden de volgende voorwaarden: De website is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen we niet garanderen dat de informatie op deze site volledig, juist en actueel is. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. De Groot Drukkerij bv is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker van de website en/ of derden lijden als gevolg van het gebruik van de website en de verstrekte informatie op de website.

Deze website kan links naar andere websites bevatten. De inhoud van deze websites wordt door De Groot Drukkerij bv niet nader beoordeeld op redelijkheid, juistheid, volledigheid en actualiteit. De Groot Drukkerij bv is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de inhoud van die websites. Auteursrechten en alle andere rechten met betrekking tot de inhoud (daaronder mede begrepen tekst, foto's, audio, geluid en software) behoren toe aan De Groot Drukkerij bv of haar toeleveranciers.

Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van De Groot Drukkerij bv worden gereproduceerd of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet commercieel gebruik. Op deze website en deze gebruiksvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

De Groot Drukkerij bv
Postbus 1
2977 ZG Goudriaan
+31 (0) 183 58 33 33

De Groot Drukkerij bv is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel Rotterdam onder KvK nr. 23018002.