Groots denken gewoon doen.

Uw printwerk altijd op kleur volgens ISO-12647.

De Groot produceert al jaren haar full colour offset drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647. Dit om u altijd een hoog, constant en voorspelbaar kwaliteitsniveau te garanderen voor uw drukwerk. Sinds kort hebben we deze standaard voor kleurmanagement ook ingericht voor onze printers. Door dit proces voor onze printers in te richten met alle relevante specificaties en toleranties worden ook in printwerk de kleuren voorspelbaar. Zodat de werkelijke kleuren van een product, object of sfeer in zowel uw drukwerk, als uw printwerk zo optimaal en realistisch mogelijk worden. Indien u een kleinere oplagen wilt bestellen, is printen nu nog makkelijker en net zo mooi van kleur.

Het voordeel voor u is dat op uw print- en drukwerk dezelfde kleuren in het eindresultaat zichtbaar zijn. Indien afwijkingen geconstateerd worden, wordt dit direct onderzocht en worden zo nodig adequaat maatregelen getroffen. Hierdoor blijft de hoge kwaliteit constant, het drukwerk gelijk aan de proef en ontstaat nauwelijks verschil bij herdruk. Indien toch een kleurverschil ontstaat, kan eenvoudig worden vastgesteld wat de oorzaak is op basis van metingen.

 

De 4 voordelen van het Sublima raster.
Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werken we met Sublima rastertechnologie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.
Lees meer
Donatie Nationaal Monument MH17.
De Groot - grootsgedrukt.nl steunt met een donatie het Nationaal Monument MH17 ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp.
Lees meer
Milieukengetallen.
Dagelijks zetten we stappen in het verbeteren van onze milieuprestaties in de breedste zin van het woord.
Lees meer