Uw printwerk altijd op kleur volgens ISO-12647.

De Groot produceert al jaren haar full colour offset drukwerk volgens de processtandaard ISO-12647. Dit om u altijd een hoog, constant en voorspelbaar kwaliteitsniveau te garanderen voor uw drukwerk. Sinds kort hebben we deze standaard voor kleurmanagement ook ingericht voor onze printers. Door dit proces voor onze printers in te richten met alle relevante specificaties en toleranties worden ook in printwerk de kleuren voorspelbaar. Zodat de werkelijke kleuren van een product, object of sfeer in zowel uw drukwerk, als uw printwerk zo optimaal en realistisch mogelijk worden. Indien u een kleinere oplagen wilt bestellen, is printen nu nog makkelijker en net zo mooi van kleur.

Het voordeel voor u is dat op uw print- en drukwerk dezelfde kleuren in het eindresultaat zichtbaar zijn. Indien afwijkingen geconstateerd worden, wordt dit direct onderzocht en worden zo nodig adequaat maatregelen getroffen. Hierdoor blijft de hoge kwaliteit constant, het drukwerk gelijk aan de proef en ontstaat nauwelijks verschil bij herdruk. Indien toch een kleurverschil ontstaat, kan eenvoudig worden vastgesteld wat de oorzaak is op basis van metingen.

 

Onze mensen.
Samen met mijn collega's adviseer ik u graag over het drukwerk dat wij u kunnen leveren; van aanvraag tot verzending.
Lees meer
De 4 voordelen van het Sublima raster.
Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werken we met Sublima rastertechnologie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.
Lees meer
Drukgereed document aanleveren.
Het opmaken van een drukgerede PDF is de basis van uw schitterende drukwerk. We vertellen u graag hoe belangrijk de uitwisseling van bestanden tussen vormgever en drukkerij is.
Lees meer