Groots gedaan
in Goudriaan.

Aanleverspecificaties.

Ons kleurmanagementsysteem is erop ingericht de proefdruk en het uiteindelijke drukwerk zo precies mogelijk op elkaar af te stemmen. We staan ervoor om voorspelbaar te drukken, mits u uw drukgerede PDF bestand ook voorspelbaar bij ons aanlevert. Bepaal vooraf op welk papier u uw drukwerk gedrukt wilt hebben en genereer aan de hand van het materiaal en het type drukproces het juiste profiel voor coated of uncoated papier. 

Klik op onderstaande button om de aanleverspecificaties voor uw drukgerede PDF te downloaden. U heeft de aanleverspecificaties nodig om te zien aan welke voorwaarden uw bestanden moeten voldoen. Elk bestand wordt gratis door ons gecontroleerd op technische kwaliteiten (formaat en marge). Inhoudelijk wordt uw bestand niet gecontroleerd.

Tot 1 oktober kunt u nog gebruik maken van de huidige ISO-12647-2:2004 norm voor de opmaak van uw drukgerede pdf, vanaf 1 oktober hanteren we de nieuwe norm met bijbehorende specificaties.

Vanaf 1 oktober hanteren we de profielen volgens de nieuwe ISO-12647-2:2013 norm. Onderstaand kunt u de aanleverspecificaties downloaden die vanaf 1 oktober gelden:

Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
lees verder
Drukgereed document aanleveren.
Het opmaken van een drukgerede PDF is de basis van uw schitterende drukwerk. We vertellen u graag hoe belangrijk de uitwisseling van bestanden tussen vormgever en drukkerij is.
lees verder
Gecertificeerde kleurproef.
Vaak wordt een opgemaakt bestand op een beeldscherm beoordeeld met het gevaar dat kleuren anders ogen dan in de realiteit. Met onze contractproef ontvangt u een reële weergave.
lees verder