Groots denken gewoon doen.

3 voordelen van ons drukwerkvoorraadbeheer.

Bij De Groot – grootsgedrukt.nl bieden we u de mogelijkheid om uw drukwerkvoorraad op te laten slaan. In dit artikel geven we u drie redenen waarom dat ook voor uw onderneming interessant kan zijn. 

  1. Geklimatiseerde magazijnen: de luchtvochtigheid in een opslagruimte heeft grote invloed op het papier. Onze magazijnen zijn zo ingericht dat de kwaliteit van uw drukwerk niet onder de opslag lijdt. Vocht, stof of andere invloeden worden geëlimineerd zodat uw drukwerk onder optimale omstandigheden wordt opgeslagen en beheerd. 

  2. Opslagcapaciteit: grote oplagen drukwerk kunnen veel ruimte in beslag nemen. Die ruimte kunt u ongetwijfeld veel beter benutten. Echter, u wilt uiteraard wel profiteren van de voordelige tarieven die gelden voor grote oplagen. Door uw drukwerk bij ons op te laten slaan profiteert u dus zowel van meer opslagcapaciteit als van lagere inkoopprijzen. 

  3. Direct af te roepen: al uw voorraad is online eenvoudig af te roepen en wordt binnen 24 uur bij u bezorgd. Dit is helemaal interessant wanneer uw bedrijf verschillende filialen heeft. Elke vestiging kan met één druk op de knop drukwerk in dezelfde huisstijl afroepen. En daar houdt het niet mee op. Wij zorgen er vervolgens voor – in overleg met u – dat uw voorraad altijd tot een bepaald minimaal voorraadniveau wordt aangevuld. 

 

Grip op uw drukwerk: beeld.
Beeld ondersteunt tekst, draagt bij aan een beter begrip van tekst en nodigt uit tot lezen. Wat u moet weten over beeld...
Lees meer
Grip op uw drukwerk: typografie.
Bij het maken van een ontwerp is het noodzakelijk de toepassingen van typografie te kennen om keuzes te maken en de creatieve ruimte optimaal te kunnen benutten.
Lees meer
Gepersonaliseerd drukwerk.
Eén-op-één communicatie met uw klanten verhoogt de attentiewaarde van uw drukwerk enorm en zorgt voor een hogere respons van uw actie.
Lees meer