Brandportal.

Om het maximale uit uw huisstijl te halen is het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie de huisstijl op dezelfde manier toepast. Voor veel organisaties is het krijgen én houden van grip op de huisstijl een uitdaging. Met onze brandportal heeft u dé oplossing.

Webbased portal.

Onze webbased brandportal is gericht op het centraal beheren, opmaken en laten drukken van marketing- en communicatiemiddelen. Binnen de portal heeft u de mogelijkheid om veelgebruikte documenten beschikbaar te stellen aan meerdere vestigingen of filialen. Zodat vestigingen in staat gesteld worden om met een aantal variabelen een uniek document te maken volgens de juiste richtlijnen. Daarbij hebben ze de vrijheid om vestiging specifieke content te ontwikkelen.

Eigen marketingkit.

Gebruik de brandportal als beeldbank, laat medewerkers templates of afbeeldingen zoeken om ze zo eenvoudig zelf ontwerpen te laten maken binnen de gestelde huisstijlkaders. Iedere vestiging beschikt over een eigen marketingkit om onder meer visitekaartjes, flyers, brochures en posters te ontwikkelen en te laten drukken. Eenvoudig, beheersbaar en altijd beschikbaar.

Kortom: In de brandportal kunnen eenvoudig documenten samengesteld, ontworpen en direct besteld worden via shop.grootsgedrukt.nl. Uw complete huisstijl op één plek, waarbij een consistente en perfecte merkbeleving automatisch gewaarborgd wordt.

Meer informatie over de webbased brandportal? Neem contact met onze adviseurs of bel met 0183 - 58 33 33.

 

De Watersnoodramp haarscherp op papier
Peter Egge, oprichter van uitgeverij Watermerk werkt met het motto ‘Als je het doet, doe je het goed.’ In ruim 20 jaar gaf hij tientallen boeken uit. Bijna allemaal gedrukt bij
lees verder
Bouw van de Rapida106 X 8+L | Timelapse
Onze nieuwe Koenig & Bauer Rapida 106X-8+L SW4 SPC ALV2 telt acht druktorens, een keertrommel, een laktoren én is ruim twintig meter lang.
Bekijk video
Vacature HRM medewerker
Geeft het jou energie om breed inzetbaar te zijn binnen het HRM vakgebied, kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en ben je servicegericht? Dan past onze rol als
Bekijk video