Brandportal.

Om het maximale uit uw huisstijl te halen is het belangrijk dat iedereen binnen de organisatie de huisstijl op dezelfde manier toepast. Voor veel organisaties is het krijgen én houden van grip op de huisstijl een uitdaging. Met onze brandportal heeft u dé oplossing.

Webbased portal.

Onze webbased brandportal is gericht op het centraal beheren, opmaken en laten drukken van marketing- en communicatiemiddelen. Binnen de portal heeft u de mogelijkheid om veelgebruikte documenten beschikbaar te stellen aan meerdere vestigingen of filialen. Zodat vestigingen in staat gesteld worden om met een aantal variabelen een uniek document te maken volgens de juiste richtlijnen. Daarbij hebben ze de vrijheid om vestiging specifieke content te ontwikkelen.

Eigen marketingkit.

Gebruik de brandportal als beeldbank, laat medewerkers templates of afbeeldingen zoeken om ze zo eenvoudig zelf ontwerpen te laten maken binnen de gestelde huisstijlkaders. Iedere vestiging beschikt over een eigen marketingkit om onder meer visitekaartjes, flyers, brochures en posters te ontwikkelen en te laten drukken. Eenvoudig, beheersbaar en altijd beschikbaar.

Kortom: In de brandportal kunnen eenvoudig documenten samengesteld, ontworpen en direct besteld worden via shop.grootsgedrukt.nl. Uw complete huisstijl op één plek, waarbij een consistente en perfecte merkbeleving automatisch gewaarborgd wordt.

Meer informatie over de webbased brandportal? Neem contact met onze adviseurs of bel met 0183 - 58 33 33.

 

Transformatie inpakafdeling | Timelapse
Recent kreeg onze inpakafdeling een upgrade. Zo plaatsten we een nieuwe lopende band en zuignappensysteem, waardoor zwaar tilwerk verleden tijd is.
Bekijk video
Het belang van veelzijdig drukwerk voor de KNRM
Al twee eeuwen lang draagt de KNRM bij aan het waarborgen van veiligheid op het water. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door vrijwilligers die de reddingsboten bemannen en a
lees verder
Happy Times Magazine: het eerste boomvrije magazine van Nederland
Wat ooit begon als een nieuwsbrief vanuit een passie voor duurzaamheid, is inmiddels uitgegroeid tot een online platform, eigen radioshow én sinds kort een magazine om positief kl
lees verder