Groots denken gewoon doen.

Liefde voor papier.

Wie papier en enveloppen inkoopt, huisstijlen bewaakt of daarover adviseert, gaat al snel kopje onder in de enorme keuzemogelijkheden in papier. De juiste papiersoorten, formaten en type enveloppen, al of niet in combinatie met vensters en plakstrips, maken uw keuze ondoorzichtig en daarmee vaak onnodig duur. Met de papier- en enveloppencollectie Greatex® is dit probleem uit de wereld.

Meerwaarden papiercollectie Greatex.

De Groot - grootsgedrukt.nl levert Greatex® uit voorraad, waardoor de levertijden kort zijn. Bovendien kunnen we het beheer van uw voorraad overnemen. We slaan uw bedrukte briefpapier en enveloppen op en leveren op afroep aan. Gevolg: u kunt met grotere, prijstechnisch interessante oplagen werken, zonder het zelf in voorraad te houden.
De enveloppen zijn van dezelfde papierkwaliteit als het briefpapier. Een belangrijke toegevoegde waarde van de collectie. Daarbij zijn de lichte papiersoorten ook nog blanco leverbaar, zodat uw brief- en kopieerpapier altijd identiek zijn.

Duurzaam verpakt.

Het briefpapier wordt standaard per 500 vel verpakt in een bedrukte Greatex® wikkel voorzien van een PE-coating. Hierdoor blijft de relatieve vochtigheid van het papier optimaal, de basis voor probleemloos printen en kopiëren. Vijf pakken gaan in een doos, eveneens met PE-coating, waarvan het deksel is bedrukt. Zonder meerkosten wordt uw papier ook neutraal verpakt in wikkels en dozen met dezelfde hoogwaardige kwaliteit. Bedrukken in uw eigen huisstijl is vanzelfsprekend ook geen probleem.

Nog een meerwaarde?

Natuurlijk zit de kracht van Greatex® in de kwaliteit en prijs van de collectie. Greatex® biedt u de mogelijkheid een verantwoorde keuze te maken die, ongeacht de oplage, economisch is zonder het verlies van kwaliteit. Meer informatie over de collectie op www.greatex.nl.

 

Grip op uw drukwerk: beeld.
Beeld ondersteunt tekst, draagt bij aan een beter begrip van tekst en nodigt uit tot lezen. Wat u moet weten over beeld...
Lees meer
Grip op uw drukwerk: typografie.
Bij het maken van een ontwerp is het noodzakelijk de toepassingen van typografie te kennen om keuzes te maken en de creatieve ruimte optimaal te kunnen benutten.
Lees meer
Gepersonaliseerd drukwerk.
Eén-op-één communicatie met uw klanten verhoogt de attentiewaarde van uw drukwerk enorm en zorgt voor een hogere respons van uw actie.
Lees meer