De Groot – grootsgedrukt zoekt een hulpdrukker

De Groot is een familiebedrijf dat ruim 55 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in offset-drukwerk in alle formaten. Voor ons is het vanzelfsprekend dat we blijven innoveren en investeren, ook op het gebied van duurzaamheid en milieu.

Wat doet een hulpdrukker?

Om ons team te versterken zijn wij opzoek naar een hulpdrukker; met werkervaring óf als leerling. Als hulpdrukker ondersteun je de drukker bij het verwerken van drukorders. Je controleert de kwaliteit van het drukwerk, ondersteunt bij het onderhouden van machines en het voorbereiden en bedienen van de drukpers. Dit doe je in ploegendiensten.

Heb jij alles in huis om hulpdrukker te worden?

  • Je hebt MBO werk- en denkniveau
  • Je werkt secuur
  • Je kan goed samenwerken
  • Je bent fysiek fit en houdt van aanpakken
  • Je hebt aantoonbare werkervaring of interesse om dit mooie vak te leren

Meer weten over de functie? In deze video vertelt Lars jou meer. Voor vragen kun je Vincent Brouwer, manager productie, bellen op: 0183 – 583 354.

CO2-compensatie
Het milieu is altijd belangrijk voor De Groot – grootsgedrukt.nl geweest. Wij willen graag onze mooie polder, Nederland en de wereld behouden. Drukwerk vraagt veel van het milieu
lees verder
De Groot – grootsgedrukt.nl zoekt een collega voor de Afterpress
De Groot is een familiebedrijf dat ruim 55 jaar garant staat voor kwaliteit en topservice op het gebied van drukwerk. Wij zijn gespecialiseerd in offset-drukwerk in alle formaten.
lees verder
Bedrukte koffiebekers in het assortiment
Wilt u kartonnen bekers laten bedrukken voor uw bedrijfskantine, showroom, evenement of beurs? Lees het hele artikel voor alle informatie.
lees verder