Groots denken gewoon doen.

Milieu-impact.

Wij hechten veel waarde aan het verminderen van onze milieubelasting, zodoende wordt bij iedere investering of maatregel gekeken in hoeverre dit positieve invloed heeft op het milieu. Dit is een continue proces en daarbij spelen verschillende factoren een rol. In dfactsheet met infographic laten we bij iedere factor in het proces onze milieukengetallen zien afgezet tegen het branchegemiddelde over 2016.

We slagen erin om onze milieucijfers steeds weer positief te verbeteren ten opzichte van eerdere resultaten, waardoor wij nog duurzamer uw drukwerk kunnen produceren. Dit is bekrachtigd in het certificaat Milieubarometer. Door goede online registratie en analyse worden onze CO2-footprint en de milieubelastende aspecten, zoals energie en afval, eenvoudig en snel zichtbaar. 

 

De 4 voordelen van het Sublima raster.
Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werken we met Sublima rastertechnologie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.
Lees meer
Constante kleuren in printwerk.
In kleine oplage laten printen wordt nu nog aantrekkelijker door constante kleuren in het eindresultaat volgens ISO-12647.
Lees meer
Donatie Nationaal Monument MH17.
De Groot - grootsgedrukt.nl steunt met een donatie het Nationaal Monument MH17 ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp.
Lees meer