Dé  site voor exclusief verkiezingsdrukwerk.

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht hebben we een nieuwe merknaam toegevoegd aan ons portfolio: Verkiezingsdrukwerk.nl. Zo willen we het voor politieke partijen, campagneleiders en andere belanghebbenden nog gemakkelijker maken om promotiemateriaal voor verkiezingscampagnes aan te schaffen. Op Verkiezingsdrukwerk.nl wordt een select aantal producten aangeboden die in het bijzonder geschikt zijn als campagnemateriaal. Een verkiezingscampagne is bijvoorbeeld niet volledig zonder opvallende verkiezingsposters. Om de partij te promoten kunnen eenvoudig verkiezingsflyers, -folders, stickers of zelfs vlaggen en spandoeken besteld worden. Zo komen de regionale politieke partijen met exclusief verkiezingsdrukwerk in de picture bij hun kiezers!

Duurzame campagne.

Het papier waar het campagnedrukwerk op gedrukt wordt, komt uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien werken we uitsluitend met schadevrije eco-inkten. Een duurzame productie van de verkiezingscampagne versterkt het groene karakter van de partij. Ook bij een verkiezingscampagne op maat geven onze adviseurs, met passie en bevlogenheid voor het vak, graag persoonlijk advies of is de vormgeving van een op maat gemaakte campagne bij ons in goede handen. 

Transformatie inpakafdeling | Timelapse
Recent kreeg onze inpakafdeling een upgrade. Zo plaatsten we een nieuwe lopende band en zuignappensysteem, waardoor zwaar tilwerk verleden tijd is.
Bekijk video
Het belang van veelzijdig drukwerk voor de KNRM
Al twee eeuwen lang draagt de KNRM bij aan het waarborgen van veiligheid op het water. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door vrijwilligers die de reddingsboten bemannen en a
lees verder
Happy Times Magazine: het eerste boomvrije magazine van Nederland
Wat ooit begon als een nieuwsbrief vanuit een passie voor duurzaamheid, is inmiddels uitgegroeid tot een online platform, eigen radioshow én sinds kort een magazine om positief kl
lees verder