Groots denken gewoon doen.

Dé site voor exclusief verkiezingsdrukwerk.

Met de gemeenteraadsverkiezingen in aantocht hebben we een nieuwe merknaam toegevoegd aan ons portfolio: Verkiezingsdrukwerk.nl. Zo willen we het voor politieke partijen, campagneleiders en andere belanghebbenden nog gemakkelijker maken om promotiemateriaal voor verkiezingscampagnes aan te schaffen. Op Verkiezingsdrukwerk.nl wordt een select aantal producten aangeboden die in het bijzonder geschikt zijn als campagnemateriaal. Een verkiezingscampagne is bijvoorbeeld niet volledig zonder opvallende verkiezingsposters. Om de partij te promoten kunnen eenvoudig verkiezingsflyers, -folders, stickers of zelfs vlaggen en spandoeken besteld worden. Zo komen de regionale politieke partijen met exclusief verkiezingsdrukwerk in de picture bij hun kiezers!

Duurzame campagne.

Het papier waar het campagnedrukwerk op gedrukt wordt, komt uit verantwoord beheerde bossen. Bovendien werken we uitsluitend met schadevrije eco-inkten. Een duurzame productie van de verkiezingscampagne versterkt het groene karakter van de partij. Ook bij een verkiezingscampagne op maat geven onze adviseurs, met passie en bevlogenheid voor het vak, graag persoonlijk advies of is de vormgeving van een op maat gemaakte campagne bij ons in goede handen. 

Grip op uw drukwerk: beeld.
Beeld ondersteunt tekst, draagt bij aan een beter begrip van tekst en nodigt uit tot lezen. Wat u moet weten over beeld...
Lees meer
Grip op uw drukwerk: typografie.
Bij het maken van een ontwerp is het noodzakelijk de toepassingen van typografie te kennen om keuzes te maken en de creatieve ruimte optimaal te kunnen benutten.
Lees meer
Gepersonaliseerd drukwerk.
Eén-op-één communicatie met uw klanten verhoogt de attentiewaarde van uw drukwerk enorm en zorgt voor een hogere respons van uw actie.
Lees meer