Levertijden webshop aangescherpt.

Bij het bestellen van drukwerk op onze webshop heeft u meerdere keuzes in levertijden, namelijk Standaard-, Express of Next-Day levering. Dit doen we om u als klant maximale flexibiliteit en voordeel te bieden. Recent hebben we de doorlooptijden op onze drukwerkproducten onder de loep genomen en zijn de levertijden aangescherpt.

Aanleverdeadlines verruimd.

Daarnaast hebben we voor het offset drukwerk de aanleverdeadlines binnen onze webshop verruimd. Elke dag hebben we 2 momenten waarop we dit drukwerk verzamelen. Heeft u voor een Standaard- of Express levering gekozen, dan dient het bestand voor 13.00 uur te worden aangeleverd. Heeft u voor een Next-Day levering gekozen, dan dient het bestand voor 12.00 uur te worden aangeleverd. Voor digitaal drukwerk geldt de aanleverdeadline van 13:30 uur.

Aanduiding bij het product.

Specifieke producten kunnen afwijken van deze standaard. De exacte aanleverdeadline vindt u bij het desbetreffende product binnen de webshop. De tijdstippen van onze deadlines zijn strikt, omdat we een groot aantal orders per dag verwerken en geen vertraging op andere orders willen riskeren. Dit houdt in dat bestanden die na de aanleverdeadlines binnenkomen, meegaan in de volgende productieronde.

Zorg dus dat u voor de deadline het druk gerede bestand, dat voldoet aan onze aanleverspecificaties, bij ons aanlevert dan gaan wij ermee aan de slag!

 

De Watersnoodramp haarscherp op papier
Peter Egge, oprichter van uitgeverij Watermerk werkt met het motto ‘Als je het doet, doe je het goed.’ In ruim 20 jaar gaf hij tientallen boeken uit. Bijna allemaal gedrukt bij
lees verder
Bouw van de Rapida106 X 8+L | Timelapse
Onze nieuwe Koenig & Bauer Rapida 106X-8+L SW4 SPC ALV2 telt acht druktorens, een keertrommel, een laktoren én is ruim twintig meter lang.
Bekijk video
Vacature HRM medewerker
Geeft het jou energie om breed inzetbaar te zijn binnen het HRM vakgebied, kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en ben je servicegericht? Dan past onze rol als
Bekijk video