Levertijden webshop aangescherpt.

Bij het bestellen van drukwerk op onze webshop heeft u meerdere keuzes in levertijden, namelijk Standaard-, Express of Next-Day levering. Dit doen we om u als klant maximale flexibiliteit en voordeel te bieden. Recent hebben we de doorlooptijden op onze drukwerkproducten onder de loep genomen en zijn de levertijden aangescherpt.

Aanleverdeadlines verruimd.

Daarnaast hebben we voor het offset drukwerk de aanleverdeadlines binnen onze webshop verruimd. Elke dag hebben we 2 momenten waarop we dit drukwerk verzamelen. Heeft u voor een Standaard- of Express levering gekozen, dan dient het bestand voor 13.00 uur te worden aangeleverd. Heeft u voor een Next-Day levering gekozen, dan dient het bestand voor 12.00 uur te worden aangeleverd. Voor digitaal drukwerk geldt de aanleverdeadline van 13:30 uur.

Aanduiding bij het product.

Specifieke producten kunnen afwijken van deze standaard. De exacte aanleverdeadline vindt u bij het desbetreffende product binnen de webshop. De tijdstippen van onze deadlines zijn strikt, omdat we een groot aantal orders per dag verwerken en geen vertraging op andere orders willen riskeren. Dit houdt in dat bestanden die na de aanleverdeadlines binnenkomen, meegaan in de volgende productieronde.

Zorg dus dat u voor de deadline het druk gerede bestand, dat voldoet aan onze aanleverspecificaties, bij ons aanlevert dan gaan wij ermee aan de slag!

 

Transformatie inpakafdeling | Timelapse
Recent kreeg onze inpakafdeling een upgrade. Zo plaatsten we een nieuwe lopende band en zuignappensysteem, waardoor zwaar tilwerk verleden tijd is.
Bekijk video
Het belang van veelzijdig drukwerk voor de KNRM
Al twee eeuwen lang draagt de KNRM bij aan het waarborgen van veiligheid op het water. Dit wordt voornamelijk mogelijk gemaakt door vrijwilligers die de reddingsboten bemannen en a
lees verder
Happy Times Magazine: het eerste boomvrije magazine van Nederland
Wat ooit begon als een nieuwsbrief vanuit een passie voor duurzaamheid, is inmiddels uitgegroeid tot een online platform, eigen radioshow én sinds kort een magazine om positief kl
lees verder