Groots denken gewoon doen.

Groots in oplage.

2.400.000 kandidatenlijsten voor de 2e kamer verkiezingen van 15 maart jl. produceren is niet dagelijkse kost, dat spreekt voor zich. Maar als we dit dan kunnen en mogen doen, is het een opdracht die goede voorbereiding vereist. Het papier moet goed ingekocht zijn, de bestanden moeten kloppen, de omstandigheden optimaal. Daarbij speelde snelheid ook nog een grote rol, want de doorlooptijd van aanlevering bestand tot aflevering van de gevouwen exemplaren per gemeente was slechts een week.

Strakke planning.

Op 3 persen tegelijk, waaronder de nieuwe KBA Rapida pers, hebben we de lijsten binnen 2 dagen gedrukt, waarna ze voorgesneden werden en per gemeente op pallets ingeseald werden en gevouwen konden worden. Binnen 7 dagen hebben we de 2.400.000 kandidatenlijsten naar de 83 gemeenten gedistribueerd. Een mooi project, waar we zeker gezien de opkomst, een goed gevoel aan overhouden!

 

De 4 voordelen van het Sublima raster.
Bij De Groot – grootsgedrukt.nl werken we met Sublima rastertechnologie. Wij zetten de belangrijkste voordelen voor u op een rijtje.
Lees meer
Constante kleuren in printwerk.
In kleine oplage laten printen wordt nu nog aantrekkelijker door constante kleuren in het eindresultaat volgens ISO-12647.
Lees meer
Donatie Nationaal Monument MH17.
De Groot - grootsgedrukt.nl steunt met een donatie het Nationaal Monument MH17 ter nagedachtenis aan de slachtoffers van de vliegramp.
Lees meer