Nieuwjaarsreceptie.

Op vrijdag 27 januari jl. trakteerden we onze genodigde relaties op een Groots feestje, waarmee we als bedrijf het veranderproces welke we in gang gezet hebben, markeerden. Volgens het ‘De Wereld Draait Door’ concept werd men geïnformeerd over onze nieuwe naam, website en webshop shop.grootsgedrukt.nlBovendien hieven we met elkaar het glas op de nieuwe indrukwekkende drukpers die bestaat uit acht torens: de KBA Rapida. Daarna werd men langs de vele facetten van ons bedrijf begeleidt. Samen met een muzikaal intermezzo en smakelijke stops was de ontdekkingsreis door De Groot een succes. Enkele aanwezigen hebben ons de complimenten overgebracht.

Positieve klantreacties.

“Langs deze weg wil ik mijn dankbaarheid uitspreken over de geweldige ontvangst, sprekers en rondleiding. Zoveel tijd en aandacht… Wat heb ik enorm genoten om sfeer te mogen proeven binnen jullie bedrijf en de handen te mogen schudden van mensen die ik alleen nog via hun stem kende. Het was zeker groots! Geweldig verzorgd, ook voor de innerlijke mens (met speciale dank aan Kor). Wat een fijn bedrijf om voor/mee te mogen werken; dat is wel weer bevestigd.”

“Complimenteren met hoe goed alles georganiseerd was. Petje af! Mooier gezegd: chapeau! Tot in de finesses was alles goed verzorgd. Zelfs de doos met gadgets bevatte niet alleen maar standaard papierwerk maar ook een apparaatje waar je echt wat aan hebt.”

 

De Watersnoodramp haarscherp op papier
Peter Egge, oprichter van uitgeverij Watermerk werkt met het motto ‘Als je het doet, doe je het goed.’ In ruim 20 jaar gaf hij tientallen boeken uit. Bijna allemaal gedrukt bij
lees verder
Bouw van de Rapida106 X 8+L | Timelapse
Onze nieuwe Koenig & Bauer Rapida 106X-8+L SW4 SPC ALV2 telt acht druktorens, een keertrommel, een laktoren én is ruim twintig meter lang.
Bekijk video
Vacature HRM medewerker
Geeft het jou energie om breed inzetbaar te zijn binnen het HRM vakgebied, kun je snel schakelen tussen verschillende werkzaamheden en ben je servicegericht? Dan past onze rol als
Bekijk video