Groots denken gewoon doen.

Nieuwjaarsreceptie.

Op vrijdag 27 januari jl. trakteerden we onze genodigde relaties op een Groots feestje, waarmee we als bedrijf het veranderproces welke we in gang gezet hebben, markeerden. Volgens het ‘De Wereld Draait Door’ concept werd men geïnformeerd over onze nieuwe naam, website en webshop shop.grootsgedrukt.nlBovendien hieven we met elkaar het glas op de nieuwe indrukwekkende drukpers die bestaat uit acht torens: de KBA Rapida. Daarna werd men langs de vele facetten van ons bedrijf begeleidt. Samen met een muzikaal intermezzo en smakelijke stops was de ontdekkingsreis door De Groot een succes. Enkele aanwezigen hebben ons de complimenten overgebracht.

Positieve klantreacties.

“Langs deze weg wil ik mijn dankbaarheid uitspreken over de geweldige ontvangst, sprekers en rondleiding. Zoveel tijd en aandacht… Wat heb ik enorm genoten om sfeer te mogen proeven binnen jullie bedrijf en de handen te mogen schudden van mensen die ik alleen nog via hun stem kende. Het was zeker groots! Geweldig verzorgd, ook voor de innerlijke mens (met speciale dank aan Kor). Wat een fijn bedrijf om voor/mee te mogen werken; dat is wel weer bevestigd.”

“Complimenteren met hoe goed alles georganiseerd was. Petje af! Mooier gezegd: chapeau! Tot in de finesses was alles goed verzorgd. Zelfs de doos met gadgets bevatte niet alleen maar standaard papierwerk maar ook een apparaatje waar je echt wat aan hebt.”

 

Kom binnen bij bedrijven.
Ben je werkzoekende of scholier? We ontvangen je graag tijdens de KOM BINNEN BIJ BEDRIJVEN dagen.
Lees meer
Brandportals.
Uw complete huisstijl op één plek. Met onze brandportal heeft u dé oplossing.
Lees meer
Checklist aanlevering bestanden.
Een handige checklist voor de aanlevering van uw digitale PDF bestanden.
Lees meer