PaperWise.

PaperWise is een nieuwe generatie milieuvriendelijk sociaal verantwoord papier en karton gemaakt van landbouwafval, de stengels en bladeren die overblijven na de oogst. Verspilling van waardevolle grondstoffen past niet meer in deze tijd! Dus waarom landbouwafval verbranden als het ook een tweede leven kan krijgen? Uit dit agrarisch landbouwafval wordt cellulose gewonnen, wat de belangrijkste grondstof is voor dit papier. Met veel aandacht voor mens en milieu verwerkt PaperWise deze cellulose tot hoogwaardig, milieuvriendelijk papier.

Kies voor kwaliteit.

Kiezen voor PaperWise is kiezen voor kwaliteit, milieu en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het milieuvriendelijk papier voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen.  Zowel de witte als naturel bruine papiersoorten zijn uitstekende dragers van alle soorten inkt, multifunctioneel en storingsvrij te verwerken op alle printers, kopieerapparaten en drukpersen

Breed assortiment.

Het PaperWise papier is verkrijgbaar als print- en kopieerpapier in diverse grammages  in grootformaat vel of op rol. PaperWise is uitermate geschikt voor huisstijldrukwerk zoals briefpapier, enveloppen, notitieblokken, en promotioneel drukwerk zoals brochures, magazines, flyers en al het denkbare drukwerk. We drukken uw drukwerk, van standaard tot exclusief, ook groots op PaperWise.

Wilt u meehelpen landbouwafval een 2e leven te geven en daarmee verspilling van waardevolle grondstoffen tegen te gaan? Kies er dan voor om PaperWise in te zetten als nieuwe generatie milieuvriendelijk, sociaal verantwoord papier en karton voor al uw drukwerk. Samen maken we de wereld een stukje mooier!

 

Grip op uw drukwerk: bestanden exporteren.
Het correct exporteren van uw bestanden kan leiden tot een teleurstellend of juist een verbluffend resultaat.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: papier.
Met papier kunt u het verschil maken. We helpen u graag op weg door de diverse eigenschappen van papier toe te lichten.
Lees meer
Grip op uw drukwerk: vouwwijzen.
Drukwerk laten vouwen kan op verschillende manieren. Wat is het verschil tussen de diverse vouwwijzen?
Lees meer