Praktische wire-o boeken drukken.


Wire-o boeken zijn perfect voor het binden van een naslagwerk, handleidingen, hand-outs en brochures. Een groot voordeel is dat een wire-o boek openvalt, terwijl een gebonden of geniete brochure weer dicht valt. Dit is erg handig als uw klanten tijdens een workshop aantekeningen maken in de hand-out, of als u een kookboek uitbrengt die op het aanrecht of een standaard open moet blijven liggen. En we maken het u nu extra makkelijk, want u bestelt uw wire-o boeken zonder gedoe in onze webshop. Uiteraard is het geen probleem als u ons belt voor extra advies. Onze medewerkers staan altijd klaar om u te helpen. Afwerking op maat.


De Groot - grootsgedrukt.nl is gespecialiseerd in het binden van wire-o boeken. Onze experts denken graag met u mee over de afwerking. Staand of liggend, enkelzijdig of dubbelzijdig bedrukt en in A4- of A5-formaat? Het is allemaal mogelijk! Laat uw wire-o boeken drukken op onze eigen papierlijn Greatex®. Kies bijvoorbeeld voor een gladde papiersoort of eentje met subtiele structuur in de kleuren wit, naturel en ivoor. Met een afwerking op maat krijgt u altijd een wire-o boek met een bijzondere uitstraling, ongeacht de gewenste oplage.

Een speciale omslag.


De kaft van uw wire-o boeken maakt uw boekwerk uniek. Het is dan ook logisch dat u hier extra zorg aan besteedt. Wij begrijpen het belang van bijzonder drukmateriaal dat in het oog springt en adviseren u graag over de mogelijkheden. Wilt u bijvoorbeeld een opdruk in bladgoud of de cover uit foam met foliedruk vervaardigen? Of liever een neutrale look? Uiteraard kunt u ook kiezen voor de gangbare cover van mat of glanzend papier, van karton in diverse diktes, een gesatineerde cover of helemaal geen omslag. De mogelijkheden van ons drukwerk zijn onbegrensd. Wij helpen u graag om de juiste keuze te maken bij het drukken van uw wire-o boeken.

Promotie drukwerk.

Posters, brochures, flyersfolders, magazines: u bedenkt het, wij drukken al uw promotie drukwerk”, laat Wim Oorschot, accountmanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl met trots weten. “En niet zomaar. Wij staan voor exclusief drukwerk dat opvalt en uw bedrijf in de spotlight zet. 

Bekijk onze mogelijkheden van promotie drukwerk. 

Zakelijk drukwerk.

Notitieblokken, presentatiemappen of visitekaartjes: u bestelt ze om een indruk achter te laten. Zorg er dan ook voor dat ze opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl biedt een eigen papierlijn wat uw zakelijke drukwerk per definitie exclusief en kostenefficiënter maakt.

U bestelt eenvoudig via de webshop

Offerte aanvragen.

Wire-o bestellen.