De mooiste softcover boeken drukken.

Ons familiebedrijf heeft al generaties lang ervaring met drukwerk. Het zit in ons DNA”, laat Wim Bel, relatiemanager bij De Groot - grootsgedrukt.nl ons weten. “We groeiden van Bijbelleverancier uit naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor onder andere softcover boeken, hardcovers en wire-o boeken. Nu wij ook zakelijk en promotie drukwerk verzorgen brengt het drukken van softcover boeken ons terug naar onze roots. Schitterende softcover boeken drukken wij in de vorm van een streekroman, jaarboek, jubileumuitgave, lesboek of biografie. Alles kan. Een goed boek is een permanente aanvulling in uw kast. Wij besteden daarom veel aandacht aan de kwaliteit. Of het nu om een standaard uitgave gaat of om een exclusief aandenken. Ook de toevoeging van linten, foliedruk en een cover van andere papierkwaliteit maken een boek een echt artikel om te bewaren. U kunt bij mij of één van onze adviseurs terecht voor een scherp en helder advies.

Paperback boek drukken

Kwaliteit op niveau

“Heeft u een grote of kleine oplage nodig voor uw softcover boeken? Het maakt ons niet uit, wij werken net zo lief met onze offset drukwerkmachines als dat we met geprint drukwerk aan de slag gaan. De kwaliteit van uw softcover boeken blijft gegarandeerd van perfect niveau en we adviseren eerlijk over de beste keuze voor uw wensen. Wij bedienen dan ook een brede markt en streven er iedere dag weer naar om de laatste ontwikkelingen te implementeren. Zo zijn alle formaten bij ons vertegenwoordigd. We hebben zelfs als een van de weinige drukkerijen in Nederland een offset pers die een formaat van 106 bij 145 centimeter aankan."

Leg het op voorraad

Neemt u in een klap een significant aantal softcover boeken af dan kan het voordelig zijn deze op te slaan in ons klimaatneutrale magazijn. Dit kan enorm in kosten schelen en zo hoeft u op de eigen vierkante meters niet te struikelen over al het drukwerk dat daar ligt. Uw softcover boeken behouden bij ons bovendien hun kwaliteit en voorkomt bovendien dat u last krijgt van vocht. Net als ons drukwerk is ook ons magazijn en de transport van de boeken milieuvriendelijk ingericht. Wij zijn in het bezit van diverse belangrijke certificaten en investeren in een windmolenpark in Taiwan om compleet klimaatneutraal te werken.