Drukwerk service van De Groot is ongeëvenaard.

Groots gedaan
in Goudriaan.

Drukwerk service voor iedere partij.

Het leveren van drukwerk zit ons in het bloed. Wij hebben in ruim 55 jaar nog geen order aangenomen zonder deze te onderbouwen met het juiste advies. Want als drukwerkspecialist weten wij als geen ander hoe we uw drukwerk laten opvallen en met kop en schouders boven de concurrentie laten uitstijgen. Naast advies begeleiden we u ook na het drukwerkproces optimaal. Zo zorgen wij voor de juiste afwerking door bijvoorbeeld producten samen te voegen of stickers voor u te plakken. Voorraden kunt u opslaan in onze klimaatneutrale opslag om kosten te besparen. Ook kijken we bij iedere order welk type verzending het beste past. Afhankelijk van hoeveelheid, afstand en de afleverlocaties bepalen we de beste optie. Met spoed uw drukwerk nodig? Geen probleem! Wij regelen het meteen. Onze drukwerk service ontzorgt u in het hele bestelproces.

Privé portaal of snelle webshopservice.

De Groot - grootsgedrukt.nl werkt met een snelle webshop waarin u alle drukwerkopdrachten eenvoudig bestelt. Selecteer gemakkelijk de juiste opties in ons keuzemenu met overzichtelijke aanleverspecificaties en ontvang binnen een mum van tijd uw kwalitatieve drukwerk. Omdat wij voor veel grote bedrijven, organisaties en overheidsinstanties werken, bieden wij ook het gemak van een privé portaal. “Zeker ketens met meerdere filialen kiezen vaak voor ons portaal” vertelt Wim Oorschot. “Ieder depot heeft toegang tot de promotie templates of huisstijlproducten. Bedrijfseigen elementen kunnen eenvoudig worden toegevoegd en het drukwerk wordt direct in het juiste filiaal afgeleverd. Heeft u, bijvoorbeeld bij seizoensgebonden promotie, eenmalig drukwerk dat per oplage op verschillende locaties moet worden afgegeven, dan regelt u dit eenvoudig via het portaal. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden of andere onderdelen van onze drukwerk service.”

Geschiedenis tot nu.

Drukken en drukwerk service zit in ons DNA. De Groot - grootsgedrukt.nl is immers al meer dan 55 jaar een bekende aan de Goudriaan. We zijn gestart met theologische boeken en streekromans en van daar uitgegroeid tot een fullservice drukkerij voor zakelijke partners. We zijn er voor stichting tot multinational en maken maatwerkpakketten voor al onze partners. Tegenwoordig drukken we niet alleen offset, maar ook digitaal en verwerken we wekelijks duizenden visitekaartjes, boeken, posters, magazines en nog veel meer. We bieden standaard tot zeer exclusief drukwerk. Altijd voor een scherpe prijs, maar zonder ooit aan kwaliteit in te leveren. Dat is onze drukwerk service. Want wat u ook wilt drukken: wij drukken het groots.

 

Advies nodig?
Onze vakmensen helpen u graag verder en staan u, indien gewenst, persoonlijk te woord om de drukwerk mogelijkheden met u door te nemen.
lees verder
Maatschappelijk Verantwoord.
Met maatschappelijk verantwoord ondernemen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor de effecten op mens en milieu.
lees verder