Origineel met textielframes.

Met een textielframe kunt u eindeloos van look veranderen. Door uw peesdoeken regelmatig te verwisselen blijft uw ruimte steeds verrassend. Al uw textielframes en doeken worden speciaal voor u vervaardigd in de afmetingen die u wenst. Op deze manier kunt u er zelf voor kiezen of u uw textielframe aan de muur of het plafond bevestigt of vrijstaand neerzet. Textielframes zijn één van de producten van De Groot - grootsgedrukt.nl die geschikt zijn voor uw interieur. Wist u ook al dat we plafondhangers, canvasfoto’s en kalenders voor u kunnen drukken? 

Unieke vormgeving.

Onze vormgevers kunnen u te allen tijde assisteren in het opmaken van uw drukwerkbestand voor uw peesdoek. Hiervoor kunt u bij De Groot - grootsgedrukt.nl een offerte aanvragen. Wij zorgen er vervolgens binnen enkele werkdagen voor dat het ontwerp naar wens is. Uiteraard heeft u vaak al gedachten over de opmaak. Daarom gaan onze vormgevers continu met u in gesprek, zodat we stapsgewijs, aan de hand van conceptversies, bij het gewenste eindresultaat komen. 

Gemakkelijk online besteld.

In onze webshop bestelt u heel gemakkelijk uw textielframe met bijbehorend doek. In deze online omgeving bieden we u verder een gestandaardiseerd assortiment van onder meer zakelijk drukwerk en promotie drukwerk aan. Met enkele muisklikken plaatst u heel eenvoudig uw bestelling. En kunnen we ervoor zorgen dat snelle levertijden gerealiseerd worden. Vaak kunnen we uw drukwerk de volgende dag al bij u afleveren. Vragen over onze webshop? Vraag ons gerust om meer informatie.

 

Huisstijl drukwerk.

Zo uniek als uw bedrijf is, zo exclusief wenst u ook dat het huisstijl drukwerk is. Complimentscards, briefpapier of enveloppen: ze moeten direct herkenbaar zijn en opvallen. De Groot - grootsgedrukt.nl is specialist in huisstijl drukwerk in alle soorten, maten en afwerkingsvormen.

U bestelt het drukwerk via de webshop of u kan contact opnemen voor een offerte op maat.

Boeken.

Drukken van onder andere softcovers, hardcovers en wire-o boeken behoort tot de core business van De Groot - grootsgedrukt.nl. We zijn door de jaren heen gegroeid van Bijbelleverancier naar een gevestigde Nederlandse drukkerij voor kwaliteitsboeken.

Bij onze adviseurs kunt u terecht voor advies of een offerte.

Offerte aanvragen.

Textielframes bestellen.