Inspiratievideo.

Inspireren en kennis delen dat is wat we in onze inspiratievideo's willen doen. Ditmaal vertelt Ron van Arkel, onze inkoper, hoe u een passende envelop kiest geheel in de lijn van uw huisstijl drukwerk. Wij presenteren steeds weer nieuwe video's op onze website en in onze nieuwsbrief. Blijf op de hoogte en schrijf u in. Daarnaast bent u altijd welkom om kennis te maken met ons bedrijf en de mensen. Maak een afspraak voor een bedrijfsbezoek door te bellen naar 0183 - 58 33 33 of via het contactformulier.

Maak kennis.

Op de webshop treft u een uitgebreid assortiment aan van diverse, gestandaardiseerde drukwerkproducten van De Groot - grootsgedrukt.nl. Met behulp van inspiratievideo's vertellen wij u graag meer over deze en andere producten en onze service. Daarnaast delen wij graag onze kennis en mogelijkheden met u.

 

Nieuwe norm ISO-12647-2:2013
De nieuwe ISO-12647-2:2013 norm gaat uit van een digitale omgeving. Tevens wordt voor kleurenproeven ander proofing papier gebruikt in verband met optische witmakers in het papier.
Lees meer
Drukwerk vernissen, lamineren of lakken.
Het aanbrengen van een extra laag op uw drukwerk, zoals vernis-, spot-UV lak, gom- of kras laag geeft het drukwerk een extra dimensie.
Lees meer
Zelfklevende vloerstickers.
Collega Marissa Krens legt in de video uit hoe u de aandacht trekt met vloerstickers voor zowel indoor als outdoor gebruik.
Bekijk video